Χαλκιδική: Πώς έγινε η τραγωδία με την 8χρονη στην πισίνα κατασκήνωσης -Στον εισαγγελέα η ομαδάρχισσα

Συγκλονισμένη και εξοργισμένη είναι η τοπική κοινωνία για τον πνιγμό της 8χρονης το μεσημέρι της Τρίτης (13/8) στην πισίνα κατασκήνωσης στην Χαλκιδική.

Η οικογένεια του άτυχου κοριτσιού ζητεί απαντήσεις καθώς δεν μπορεί να πιστέψει πως το 8χρονο κοριτσάκι τους άφησε την τελευταία του πνοή στην πισίνα της κατασκήνωσης. Συνελήφθη η 19χρονη ομαδάρχισσα -Τρία πρόσωπα στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ
Οι Αρχές συνέλαβαν χθες την 19χρονη ομαδάρχισσα που ήταν υπεύθυνη στο σπιτάκι όπου διέμενε το 8χρονο κορίτσι που πνίγηκε στην πισίνα της κατασκήνωσης.

Οι Αρχές έχουν βάλει στο μικροσκόπιο τρία πρόσωπα και συγκεκριμένα την ομαδάρχισσα, τον ναυαγοσώστη και τον υπεύθυνο της κατασκήνωσης στη Χαλκιδική για να εξακριβώσουν τι ακριβώς συνέβη και η 8χρονη έχασε τόσο άδικα τη ζωή της. Να σημειωθεί ότι το κοριτσάκι βρέθηκε στην πισίνα ενώ αυτή ήταν κλειδωμένη και ουδείς μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτή.

Η ομαδάρχισσα συνελήφθη με βάση το άρθρο 306 του Ποινικού Κώδικα που αφορά στο αδίκημα της έκθεσης, όταν δηλαδή κάποιος αφήνει αβοήθητο ένα πρόσωπο που έχει υπό την προστασία του.

Συνεχίζονται οι καταθέσεις -Σήμερα στον εισαγγελέα η ομαδάρχισσα
Σήμερα πιθανότατα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Χαλκιδικής, ενώ οι καταθέσεις και των υπόλοιπων προσώπων συνεχίζονται για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου της 8χρονης.

Το κοριτσάκι διακομίστηκε διασωληνωμένο από το Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου στις 7 το απόγευμα διαπιστώθηκε και επίσημα ο θάνατός του.

Οι γιατροί και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ κατέλαβαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν το κοριτσάκι αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

Πώς έγινε η τραγωδία
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα παιδάκια μετά την πισίνα πήγαν στο εστιατόριο για να φάνε και στη συνέχεια επέστρεψαν στα σπιτάκια για καταμέτρηση πριν τον μεσημεριανό ύπνο. Τότε διαπιστώθηκε η απουσία του κοριτσιού από την αρμόδια ομαδάρχισσα και σήμανε συναγερμός σε όλη την κατασκήνωση.

Ξεκίνησαν να ψάχνουν την εξαφανισμένη 8χρονη η οποία δυστυχώς, λίγο αργότερα εντοπίστηκε νεκρή μέσα στην πισίνα.

Η νεκροψία – νεκροτομή που θα διενεργηθεί στην Ιατροδικαστική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, αναμένεται να «δείξει» τα ακριβή αίτια του θανάτου του κοριτσιού.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos