Η στιγμή της άγριας συμπλοκής σε πλοίο από Τήνο προς Ραφήνα – Πιάστηκαν στα χέρια για μία παρατήρηση (Video). Έγιναν 14 προσαγωγές

Πανικός επικράτησε σε πλοίο το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο από την Τήνο προς Ραφήνα την Τρίτη, καθώς σημειώθηκε άγριος διαπληκτισμός μεταξύ επιβατών, με μπουνιές, ενώ αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο και για όπλο.

Μάλιστα, σε βίντεο ντοκουμέντο καταγράφηκε καρέ – καρέ η άγρια συμπλοκή. Όπως έγινε γνωστό, όλα ξεκίνησαν όταν δυο άνδρες άρχισαν να τσακώνονται στο πλοίο και ακολούθησε συμπλοκή. Αιτία για τον τσακωμό φέρεται να ήταν η παρατήρηση που έκανε επιβάτης σε παρέα, για να μην κάνουν τόση φασαρία.

 

Σύμφωνα με το Λιμενικό μέλη του πληρώματος επενέβησαν για να ηρεμήσουν την κατάσταση, ενώ ενημερώθηκε και ο καπετάνιος του πλοίου, ο οποίος έκρινε ότι λόγω της έντασης, η κατάσταση κρίνεται επισφαλής με αποτέλεσμα το «Super Exrpess», με 717 επιβάτες, να επιστρέψει στο λιμάνι της Τήνου, όπου και παρέμεινε για αρκετές ώρες.

Tο πλοίο που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο από Θήρα-Ίο-Πάρο-Μύκονο-Τήνο αναχώρησε για τον τελικό προορισμό του και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη καταπλεύσει στο λιμάνι της Ραφήνας.

Το επεισόδιο είχε ως αποτέλεσμα να γίνουν 14 συλλήψεις.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos