Θαρραλέος γείτονας σταμάτησε τον διαρρήκτη τριών σπιτιών

20 Αυγούστου 2024 09:08

Παρ’ όλο που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της πάλης με τον κακοποιό, ο θαρραλέος γείτονας κατάφερε να τον ακινητοποιήσει

Η τρίτη κατά σειρά διάρρηξη που επιχείρησαν στην περιοχή της Ημαθίας δυο Έλληνες «ποντικοί» είχε επεισοδιακή εξέλιξη, καθώς έγιναν αντιληπτοί από έναν περίοικο που προσπάθησε να τους εμποδίσει και ο ένας από αυτούς δεν δίστασε να τον γρονθοκοπήσει, χωρίς όμως να καταφέρει να διαφύγει.

Παρ’ όλο που τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της πάλης με τον κακοποιό, ο θαρραλέος γείτονας κατάφερε να τον ακινητοποιήσει ώσπου να φτάσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Βέροιας, που του πέρασαν χειροπέδες και βρήκαν πάνω του διάφορα κοσμήματα τα οποία είχε κλέψει νωρίτερα από ένα άλλο σπίτι που είχε διαρρήξει μαζί με τον συνεργό του που πρόλαβε να διαφύγει.

Από την προανάκριση, η οποία συνεχίζεται, προέκυψε ότι το τελευταίο διάστημα οι δύο δράστες είχαν εισβάλει τουλάχιστον σε ένα ακόμη σπίτι στην ίδια περιοχή και είχαν αρπάξει τα αξίας 10.000 ευρώ κοσμήματα της ενοίκου. Ο δράστης παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας που του άσκησε δίωξη για κλοπές κατά συναυτουργία και πρόκληση σωματικής βλάβης, ενώ ο συνεργός του αναζητείται.

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos