Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 - Psts.gr

Κυριακή 23 Οκτωβρίου και ώρα 11:00 π.μ στην αίθουσα του Π.Σ "Αρχίλοχος"

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από το σύλλογο Αντίπαρος Εν Πλω, το διήμερο επίσκεψης στην Αντίπαρο της οργάνωσης ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στις 10 και 11 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι άνθρωποι που νιώθουν θυμό ή μεγάλη στεναχώρια ή άλλη συναισθηματική αναστάτωση, αντιμετωπίζουν διπλάσιο κίνδυνο εμφράγματος μέσα στην επόμενη ώρα, σύμφωνα με μια νέα διεθνή επιστημονική έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά τις δράσεις της ΕΟΔ Κυκλάδων το πρώτο δεκαήμερο Οκτωβρίου του 2016

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα 18:30 - Διαβάστε την πρόσκληση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 11-10-2016 το πρωί συνελήφθησαν στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, δύο ημεδαποί ηλικίας 29 και 52 ετών γιατί λειτουργούσαν κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος έχοντας παραβιάσει απόφαση σφράγισης αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαιρετικά φτωχό το σημερινό κουπόνι, αν το συγκρίνουμε με τις προηγούμενες ημέρες. Όπως είναι λογικό, οι ευκαιρίες για επιλογές λιγοστεύουν κι έτσι καταλήγουμε σε ζευγάρι ποδοσφαιρικών προτάσεων από Α' Βραζιλίας και Κύπελλο Ισπανίας. Παράλληλα, υπάρχει επιλογή και από το μπασκετικό κουπόνι.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Παραμείνετε υγιείς και δυνατοί αυτό τον χειμώνα τονώνοντας το ανοσοποιητικό σας σύστημα με τις παρακάτω συμβουλές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αύξηση στην επιβατική κίνηση έδειξε η Σίφνος το 5μηνο Μαΐου-Σεπτεμβρίου 2016, αποδεικνύοντας πως μπορεί να αντέξει σημαντικές αναταράξεις τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο του στρατηγικού σχεδιασμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την δημιουργία δομών ενίσχυσης του δικτύου παροχής κοινωνικών υπηρεσιών προς του νησιώτες, ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος με απόφασή του, ενέταξε στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Νότιο Αιγαίο 2014- 2020» τη δημιουργία Κοινωνικού Φαρμακείου Δήμου Μυκόνου, προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 126.360 ευρώ, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos