Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 - Psts.gr

Δευτέρα 26/02/2018 ΚΑΙ ΩΡΑ 21:00

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Εκπολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Καμαρών Πάρου εξέδωσε δελτίο τύπου σχετικά με την εκδίκαση της προσφυγής του στο Συμβούλιο της Επικρατείας εναντίον της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στο λόφο Ανεφανίδες στις Καμάρες. Παραθέτουμε το δελτίο τύπου:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Πάρου συνεχίζει να δίνει δυναμικά το παρόν σε Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού και τον Φεβρουάριο συμμετέχοντας στη "Bit 2018" και στην "Panorama World Festival".

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε περίοδο αυξημένης δραστηριότητας της γρίπης παραμένει η χώρα, σύμφωνα με τη νέα εβδομαδιαία έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, από την οποία προκύπτει ότι από τις 12 μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου, άλλοι 4 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην Ελλάδα από επιπλοκές της γρίπης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τη μαζικότερη συμμετοχή των τελευταίων ετών πραγματοποιήθηκαν οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Μυκόνου για τις Απόκριες και την Καθαρή Δευτέρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάχη με το χρόνο μοιάζει να δίνουν τα τεχνικά συνεργεία που έχουν αναλάβει την διεκπεραίωση των εργασιών επισκευής – αποκατάστασης του πλακόστρωτου στην παραλία της Παροικίας στην περιοχή απέναντι από τον Άγιο Νικόλαο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 13:45

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 26-02-2018 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον διατηρείται σε αυξημένα επίπεδα και σήμερα, με τα παιχνίδια του Europa League να παίρνουν τη "σκυτάλη" από εκείνα του Champions League.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 21-02-2018 καταγγέλθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Τήνου ότι, το χρονικό διάστημα 15/21-02-2018 άγνωστος δράστης παραβίασε εμπορική επιχείρηση 49χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε τιμαλφή και προϊόντα. Διενεργείται έρευνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άυριο, Παρασκεύη 23/02 στις 20:45 η Κινηματογραφική Λέσχη του Αρχίλοχου προβάλει την ταινία ''Τζάνγκο, Ο Βασιλιάς του Σουίνγκ (Django)''

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos