Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 - Psts.gr

Νέα υποτροπή αναμένεται να παρουσιάσει η κακοκαιρία "Χιόνη" το διήμερο Παρασκευή 15/02 - Σάββατο 16/02, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας, στις Σποράδες, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λάβαμε την παρακάτω επιστολή από έναν Κυκλαδίτη πατέρα, το παιδί του οποίου χρήζει ειδικών θεραπειών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου 2019, θα λάβουν χώρα στην Αθήνα τέσσερις εκδηλώσεις Κυκλαδικού ενδιαφέροντος, ποικίλου περιεχομένου και σημασίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τη μάχη του πλοίου «Νήσος Μύκονος» που εκτελεί την άγονη γραμμή του Βορείου Αιγαίου καθώς και τη μανούβρα που έκανε κόντρα στα κύματα και τον θυελλώδη βοριά για να μπει στο λιμάνι της Χίου κατέγραψε ο φακός του Κώστα Αναγνώστου και του Chiosphotos.gr.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 15 Φεβρουαρίου, με πρωτοβουλία της Διεθνούς Ένωσης Γονέων με Καρκινοπαθή Παιδιά (ICCCPO).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατείνεται μέχρι τις 24 Φεβρουαρίου η περίοδος υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης για τις επιχειρήσεις που συμμετείχαν στην πιλοτική εφαρμογή του μέτρου του Μεταφορικού Ισοδύναμου, για δαπάνες μεταφορών από 1/7/2018 έως 31/12/2018.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα παράξενο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον παράδρομο της εθνικής οδού Λαμίας Αθηνών ανάμεσα στον Μώλο και την Αγία Τριάδα. Μια γυναίκα οδηγός τα χρειάστηκε όταν ξαφνικά μπροστά της πετάχθηκε ένα σμήνος από πουλιά και αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα προκειμένου να τα αποφύγει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με δελτίο καιρού της Ε.Μ.Υ., ισχύει απαγόρευση απόπλου, την Παρασκευή 15/02/19. Τα δρομολόγια ττης Blue Star Ferries θα διαμορφωθούν ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2019 14:29

Αλλαγή δρομολογίων του Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ

H ΑΙΓΑΙΟΝ ΠΕΛΑΓΟΣ ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι λόγω καθυστερημένου κατάπλου στο λιμένα του Πειραιά εξαιτίας απαγορευτικού, το πλοίο Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΕΒΕΛΗΣ σήμερα 15/02/2019 αναμένεται να επανεκκινήσει τα δρομολόγια του ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos