Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 - Psts.gr

Οι ρετρό φωτογραφίες συγκινούν, ανακαλούν θύμησες, σε ταξιδεύουν σε μια άλλη νοσταλγική εποχή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το τριήμερο της Αποκριάς είναι προ των πυλών και μαζί με αυτό η Καθαρά Δευτέρα και τα θεσπέσια γεύματά της! Αν λοιπόν, είσαι κι εσύ στην φάση προετοιμασίας του Σαρακοστιανού τραπεζιού και σε ενδιαφέρει φέτος να κάνεις την αλλαγή και να προσφέρεις στην οικογένειά σου έναν γευστικό αλλά ταυτόχρονα θρεπτικό Σαρακοστιανό μπουφέ, αυτό το άρθρο σε ενδιαφέρει.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Κυκλάδων, κ. Γιάννης Βρούτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Χρηματοδότηση των Μικρών Κυκλάδων όπως και οι μικροί νησιωτικοί δήμοι»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της παρουσίασης του τόμου των Πρακτικών της Επιστημονικής Ημερίδας «Ο Επίσκοπος Σύρου Ιωάννης-Ανδρέας Κάργας (1607-1617) και η εποχή του». Πρόκειται για μια σημαντική αλλά και τραγική εκκλησιαστική μορφή της Καθολικής Εκκλησίας και των Κυκλάδων του τέλους του 16ου και αρχών του 17ου αιώνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αφίσα για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας τύπωσε ο ΠΟΕ ΟΤΑ με την οποία ανακοινώνει και την Πανελλαδική Στάση Εργασίας που προκηρύσσει την Πέμπτη 8 Μαρτίου από τη 1μ.μ. έως την λήξη του ωραρίου και με απεργιακής συγκέντρωση στη 1.30 μ.μ. στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσκεψη στη Νάξο πραγματοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής Κυκλάδων Φίλιππος Φόρτωμας κατά το τριήμερο από την 1η έως 3 Μαρτίου με την ευκαιρία της εκδήλωσης κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ν.Δ. στο νησί αλλά και της εορτής του Νάξιου Αγίου Νικολάου του Πλανά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησαν 38 μαθητές της Γ΄ Τάξης του Γενικού Λυκείου Νάουσας και οι τρεις συνοδοί καθηγητές τους, όταν σχολική εκδρομή στην Πράγα κατέληξε λίγο πολύ σε εφιάλτη!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2019 18:32

8 Μάρτη – Παγκόσμια Ημέρα Γυναικών

Από το 2016 ξεκίνησε η φεμινιστική απεργία, ως Διεθνής Απεργία των Γυναικών, με πρωτοβουλία φεμινιστικών οργανώσεων και γυναικείων συλλογικοτήτων από διαφορετικές χώρες της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Αμερικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos