Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 - Psts.gr

Το απόγευμα της Κυριακής 18 Αυγούστου, έλαβε χώρα η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου, των δημοτικών συμβούλων και των συμβούλων των κοινοτήτων του νησιού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 19 και 20-08-2019 συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. και Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.), 23χρονος αλλοδαπός και δύο ημεδαποί ηλικίας 18 και 28 ετών, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν, κατά περίπτωση και κατασχέθηκαν -5,8- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούμενη από τον επικεφαλής της Κώστα Ροκονίδα νεοεκλεγμένους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους και μέλη της , επισκέφθηκε τον Χ.Υ.Τ.Α. τη Τρίτη 13 Αυγούστου, όπου ενημερώθηκε σχετικά από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου, τους οποίους και ευχαριστούμε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παρακαλούμε και πάλι για άμεσο πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας, καθώς και τον καθαρισμό της λίμνης στη γέφυρα και του χώρου που βρίσκονται οι άγκυρες, στο λιμάνι, ενόψει του εορτασμού των Εννιάμερων της Παναγίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας της Ελληνικής Αστυνομίας, για την τήρηση της ασφαλιστικής – εργατικής και φορολογικής νομοθεσίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών που διέπραττε κλοπές πορτοφολιών στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ενημερώνει ότι η Αντιπυρική Περίοδος διαρκεί έως και την 31-10-2019 και παρακαλούμε τους πολίτες των νησιών του Νότιου Αιγαίου (Κυκλάδων και Δωδεκανήσου) λαμβανομένων υπόψη των κλιματολογικών παραγόντων του Νοτίου Αιγαίου (ισχυροί άνεμοι σε συνδυασμό με υψηλές θερμοκρασίες κ.α.) να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να αποφύγουν οποιαδήποτε ενέργεια ή εργασία στο ύπαιθρο που είναι δυνατόν να προκαλέσει πυρκαγιά από αμέλεια και να ειδοποιούν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία για οποιοδήποτε γεγονός υποπέσει στην αντίληψη τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Goldair Handling Α.Ε., Ελληνική εταιρεία επίγειας εξυπηρέτησης, με 3500 υπαλλήλους, με δραστηριότητα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αναζητά Οδηγούς (Drivers) για τον Αερολιμένα Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ύο Ρώσοι και ένας Έλληνας είναι οι τρεις νεκροί από την πτώση του πολιτικού ελικοπτέρου, το οποίο έπεσε στις 15:40 στη θαλάσσια περιοχή νότιας της εισόδου στο λιμάνι του Πόρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές μετά από πληροφορία για πτώση πολιτικού ελικοπτέρου πριν λίγα λεπτά στη θαλάσσια περιοχή ανάμεσα στον Πόρο και το Γαλατά Τροιζηνίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos