Επίσκεψη της ΛαΙκής Συσπείρωσης Πάρου στο ΧΥΤΑ

20 Αυγούστου 2019 18:41

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης αποτελούμενη από τον επικεφαλής της Κώστα Ροκονίδα νεοεκλεγμένους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους και μέλη της , επισκέφθηκε τον Χ.Υ.Τ.Α. τη Τρίτη 13 Αυγούστου, όπου ενημερώθηκε σχετικά από τους αρμόδιους υπαλλήλους του Δήμου, τους οποίους και ευχαριστούμε.


Η αντιπροσωπεία είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει την επικρατούσα κατάσταση όπως τον κορεσμό του 1ου κυττάρου, την ελλιπή συντήρηση κτιριακών εγκαταστάσεων, την ακινησία πανάκριβων μηχανημάτων, την έλλειψη προσωπικού, την τραγική κατάσταση του περιβάλλοντος χώρου από τα διάσπαρτα πλαστικά και τους κινδύνους υγείας για τους εργαζόμενους του δήμου στην καθαριότητα.



Επαληθεύσαμε αυτά που τονίζαμε προεκλογικά για τις ευθύνες της δημοτικής αρχής σε σχέση με την καθυστέρηση για πολλά χρόνια της μελέτης του δεύτερου κύτταρου και της μονάδας κομποστοποίησης. Μόνο εφησυχασμό δεν μπορεί να δημιουργούν οι σκέψεις της δημοτικής αρχής για τον τρόπο αντιμετώπισης μιας κατάστασης, που η ίδια με την πολιτική της έχει δημιουργήσει.

Εκφράζουμε ταυτόχρονα την ανησυχία μας για το ενδεχόμενο να έχει τραυματιστεί η μεμβράνη στεγανοποίησης του κυττάρου, με ορατό τον κίνδυνο μόλυνσης του υδροφόρου ορίζοντα της περιοχής, και για το λόγο αυτό θα ζητήσουμε άμεσα την διερεύνηση αυτού του ενδεχόμενου.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos