Τετάρτη, 15 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Επιστολή απέστειλαν οι Ενώσεις Ξενοδόχων Πάρου - Αντιπάρου, Μήλου, Σαντορίνης,Τήνου σχετικά με την ένταξη εποχικών ξενοδοχείων στα προβλεπόμενα μέτρα στήριξης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαμβάνοντας υπόψη την ανάσχεση του τουριστικού ρεύματος από την Αμερική, όπως άλλωστε και από όλο τον κόσμο, θα πρέπει να χτίσουμε το "αύριο" παρά να στραφούμε σε άλλες αγορές με αμφιλεγόμενο οικονομικό αποτέλεσμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεπερνούν τους 17.167 οι νεκροί από τον νέο κορωνοϊό στη Γαλλία, αριθμός αυξημένος κατά 1.438 θανάτους από τα στοιχεία των Αρχών τη Μεγάλη Τρίτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πώς αξιολογούν οι πολίτες τα μέτρα της κυβέρνησης και τις προτάσεις της αντιπολίτευσης,

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξακολουθούμε να μένουμε σπίτι, συνεχίζουμε ωστόσο να μη στερούμαστε μικρές, πολύτιμες απολαύσεις!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 49χρονο Λιμενικό από τη Νάξο που νόσησε με κορωνοϊό και μέχρι σήμερα έδινε μάχη διασωληνωμένος στην εντατική, αφού πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε δωμάτιο του νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ασθενής είναι ένας 50χρονος άνδρας από την Πελοπόννησο όπου διαγνώσθηκε θετικός στον ιό πριν από 40 ημέρες και μέχρι σήμερα συνεχίζει να νοσεί. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι και τα τέσσερα τεστ που έχει υποβληθεί όλο αυτό το διάστημα βγαίνουν θετικά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ναι, είναι οξύμωρο. 578 άνθρωποι πέθαναν σε μόλις 24 ώρες από τον φονικό ιό στην Ιταλία κι όμως υπάρχει αισιοδοξία για την “μεγάλη εικόνα”, καθώς μειώνονται αισθητά τα κρούσματα και περιορίζεται

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικό υπόμνημα προτάσεων που στοχεύουν στην ανασυγκρότηση του τουριστικού προϊόντος και στη στήριξη των πληττόμενων τουριστικών επιχειρήσεων προς τον Υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, έστειλε ο Βουλευτής Κυκλάδων της ΝΔ κ. Φίλιππος Φόρτωμας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos