Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020 - Psts.gr

Με ένα πέπλο απέραντης σιωπής να καλύπτει τον οικισμό, "βίωσε" η Νάουσα την πιο θλιβερή ημέρα της Χριστιανοσύνης, τη Μεγάλη Παρασκευή

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Απριλίου 2020 20:56

Ευχές του Προέδρου της Δ.Κ. Νάουσας Πάρου

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας Παντελής Μπαφίτης, εύχεται ολόψυχα σε όλους Υγεία, Αγάπη και Αισιοδοξία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενταση επικράτησε αργά το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής έξω από τον Ιερό Ναό του Αγ. Νικολάου στον Κορυδαλλό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεν καταλαβαίνουν από μέτρα απαγόρευσης της κυκλοφορίας, ούτε από μέτρα κοινωνικής απόστασης γι΄αυτό και όλες μαζί ή κατά μόνας, συνεχίζουν να κάνουν τις βόλτες τους αψηφώντας τα πάντα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Γαρδίκι Φθιώτιδας, ο Τάσος Ζαγαριώτης, ανέλαβε να “εκκλησιάσει” τους λιγοστούς συγχωριανούς του, τοποθετώντας μεγάφωνα στο μπαλκόνι του σπιτιού του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με βαθιά συναίσθηση ευθύνης, η Εκκλησία συστοιχήθηκε με τις αποφάσεις της πολιτείας και των ειδικών επιστημόνων για λατρευτικές συνάξεις κεκλεισμένων των θυρών τη Μ. Εβδομάδα και το Πάσχα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στα 17 ανέρχονται τα νέα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας. Συνολικά τα κρούσματα είναι 2.224.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε γενικές γραμμές οι πολίτες φαίνεται πως υπακούν στις υποδείξεις των αρμόδιων και τα μέτρα τηρούνται ευλαβικά στους Ιερούς Ναούς της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όπως κατέγραψε η κάμερα του Newsbomb.gr, πλήθος κόσμου έσπευσε να παραλάβει τα δέματά του και συγκεκριμένα τα... αρνιά από το χωριό!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τηρούνται μέχρι στιγμής τα μέτρα ασφαλείας της πολιτείας για Λειτουργίες κεκλεισμένων των θυρών στις εκκλησίες της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos