Άστραψε και βρόντηξε ο Ιερώνυμος: Αυτός που δεν συμφωνεί να πάει σπίτι του
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Στη Μητρόπολη Αθηνών τελέστηκαν σήμερα η χειροτονία του νέου μητροπολίτη Καστορίας Καλλίνικου και πολυαρχιεαρατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου και συλλειτουργούντων των μητροπολιτών Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου Ιεροθέου, Κηφισίας Κυρίλλου, Νικοπόλεως και Πρεβέζης Χρυσοστόμου, Γρεβενών Δαυίδ, Κεφαλληνίας Δημητρίου, Σισανίου και Σιατίστης Αθανασίου. Συμπροσευχόμενοι παρέστησαν πολλοί αρχιερείς της Εκκλησίας της Ελλάδος.
Τζόκερ 10/10/2021: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα 5.500.000 ευρώ
Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 36, 6, 10, 39 και τζόκερ ο αριθμός 8.
ΕΟΔ Κυκλάδων: Υποδοχή του ρωσικού Shtandart
Στα πλαίσια των εκδηλώσεων για το Έτος Ιστορίας Ελλάδας-Ρωσίας 2021, κατέπλευσε, το πρωί της Κυριακής 10-10-2021, στο λιμάνι της Νάουσας, το ρώσικο ιστιοφόρο SHTANDART, ακριβές αντίγραφο της φρεγάτας του Μεγάλου Πέτρου, τσάρου της Ρωσίας.
Πάρος: Η Νάουσα «συνομιλεί» με ένα πλωτό κομμάτι της Ιστορίας της – Πανηγυρική υποδοχή ιστορικού Ρωσικού Ιστιοφόρου! (Βίντεο + Φωτό)
Παρουσία αρκετού κόσμου και εκπροσώπων τοπικών αρχών και φορέων της Πάρου, η Νάουσα υποδέχτηκε πανηγυρικά στο λιμάνι της το πρωί της Κυριακής 10 Οκτωβρίου, το εντυπωσιακότατο Ρωσικό ξύλινο ιστιοφόρο Shtandart, σύγχρονο πιστό αντίγραφο του πρώτου πλοίου
του Ρωσικού στόλου της Βαλτικής πρώτος ναύαρχος του οποίου ήταν ο Έλληνας Ιωάννης (Ιβάν) Μπότσης και το οποίο ναυπηγήθηκε το 1703 με διάταγμα του θεμελιωτή της ρωσικής ναυτικής δύναμης, τσάρου Μεγάλου Πέτρου.
Αποτελέσματα Παριανών ομάδων σε Κ12 και Κ16 τμήματα ακαδημιών
Τα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Κυκλάδων άρχισαν και οι Παριανές ομάδες αγωνίστηκαν σε Πάρο, Μήλο και Σίφνο.
Κύπελλο Κυκλάδων. Αποτελέσματα της πρώτης φάσης και τα ζευγάρια στους 8
Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες για την Α φάση φάση του κυπέλλου Κυκλάδων, όπου μετείχαν 16 ομάδες, με τα εξής αποτελέσματα.
Καιρός: Έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλάζι τις επόμενες ώρες - Πού θα «χτυπήσουν» τα φαινόμενα
Πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν τη χώρα μας τη Δευτέρα (11/10) και μάλιστα θα είναι κατά τόπους πολύ ισχυρά, ειδικά στις πυρόπληκτες περιοχές της Βόρειας Εύβοιας και της Πελοποννήσου.
Πάρος – Παροικία: Διάνοιξη διόδου διαφυγής των όμβριων υδάτων σε παραλία
Σε παραλία της Παροικίας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Κάτω Γιαλού απέναντι από τον Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής, διανοίχθηκε πρόσφατα δίοδος διεξόδου των όμβριων υδάτων.
Κορωνοϊός: 3 κρούσματα στην Πάρο - 1 στη Μύκονο - 9 συνολικά στις Κυκλάδες
Στα 1.358 τα νέα κρούσματα - 333 οι διασωληνωμένοι, 30 θάνατοι
Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2021 (ώρα 15:00).