Κυριακή, 09 Μαϊος 2021 - Psts.gr

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι οι: 3, 13, 17, 34, 36 και αριθμός τζόκερ το 8.

 
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα καινούργιο πεζοδρόμιο πλάτους 2 περίπου μέτρων και ύψους 20 περίπου εκατοστών, κατασκευάζεται στην περιοχή του λιμανιού της Παροικίας για το σκοπό της ασφαλούς μετακίνησης των πεζών και την αποφυγή συνωστισμού και συμφόρησης εξαιτίας της αυξημένης κίνησης ιδίως κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα κορωνοπάρτι και οι συγκεντρώσεις στις εκκλησίες ευθύνονται για την άνοδο του ιικού φορτίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη 5.5.21 έστειλα επιστολή στο Υπουργείο Υγείας με την οποία ζητούσα την ύπαρξη ενός δεύτερου εμβολιαστικού κέντρου ώστε να επιταχυνθεί ο ημερήσιος αριθμός εμβολιασθέντων στο νησί μας και να μην χρειάζεται η μετάβαση στα νοσοκομεία της Σύρου ή της Νάξου. Χτες Σάββατο ενημερώθηκα ότι συμπατριώτες μας ταξίδεψαν μέχρι και την Σαντορίνη για να εμβολιαστούν.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μόνο στο ΟΡΕΝ: Επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ κατά της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόλις 255.528 αποτελέσματα self test μαθητών είχαν καταχωριστεί στην ειδική πλατφόρμα του gov.gr έως τις 19:00 της Κυριακής, και μάλιστα 858 εξ αυτών ήταν θετικά, κατά δήλωση των γονέων των μαθητών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κατανομή των κρουσμάτων κορονοϊού σε όλη τη χώρα έχει ως εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Αμοργού ανακοινώνει ότι από το Αυτοτελές Γραφείο Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, από Τετάρτη 21-04-2021 έχει αρχίσει η διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ σε δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, για τα παρακάτω είδη παντοπωλείου:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.428, εκ των οποίων 1 εντοπίστηκε κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ευρωπαίος επίτροπος Εσωτερικής Αγοράς Τιερί Μπρετόν δήλωσε ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν ανανέωσε την παραγγελία για τα εμβόλια της AstraZeneca κατά της COVID-19 για μετά τον Ιούνιο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos