Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Αναλυτικά οι μεταδόσεις από την ΕΡΤ1, την ΕΡΤ2, την ΕΡΤ3, την ΕΡΤ Sports και την ΕΡΤ Sports 2

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 3, 2, 36, 10, 44 και Τζόκερ ο αριθμός 15

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ις ομορφιές της Πάρου απολαμβάνει αυτή την περίοδο η Μάρα Ζαχαρέα, η οποία βρίσκεται στο όμορφο κυκλαδονήσι με τις καλές της φίλες, Ζήνα Κουτσελίνη και Τίνα Μεσσαροπούλου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Δέκα μέρες απομένουν για τον Αύγουστο κι όμως η κίνηση στην Πάρο είναι Αυγουστιάτικη!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 22 Ιουλίου 2021 21:26

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Ν. Χαρδαλιά στην ενημέρωση της Πέμπτης 22 Ιουλίου, 6 νησιά των Κυκλάδων αλλάζουν χρώμα στον επιδημιολογικό χάρτη, ανεβάζοντας τα περισσότερα εξ΄αυτών το επίπεδο συναγερμού τους, λόγω του αυξημένου ιικού φορτίου που καταγράφηκε σε αυτά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνα Μονογυιού, συνόδευσε σήμερα τον Υφυπουργό Ναυτιλίας κ. Κώστα Κατσαφάδο στην επίσκεψη του στην Άνδρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτυχημένο διπλό χειρουργείο μετά το τροχαίο στην Νάουσα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ηκαθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου, αναφέρθηκε στην ενημέρωση για τον κορονοϊό για την τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυτταρίτιδα είναι ένας όρος που δημιουργήθηκε τη δεκαετία του 1970 στα Ευρωπαϊκά Spa για να περιγράψει την εναπόθεση λίπους  που εμφάνιζαν πολλές γυναίκες στους μηρούς  και τους γλουτούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 5

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos