Τετάρτη, 07 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Η δημοφιλής σειρά θα επιστρέψει και θα έρθουν τα πάνω κάτω

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε έναν πολυσύχναστο από πλευράς κίνησης δρόμο της Παροικίας, εκείνον του Δημοτικού Σταδίου που οδηγεί στη διασταύρωση με την κεντρική οδό από και προς Νάουσα, προκλήθηκε το πρωί

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά η κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.820, εκ των οποίων 6 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη Σαντορίνη επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο διήμερο συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Ιουλίου και ήταν αφιερωμένο στον ελληνικό οινοτουρισμό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δήμος Μυκόνου, στο πλαίσιο του εκσυγχρονισμού και της βελτιστοποίησης της λειτουργίας των υπηρεσιών καθαριότητας του νησιού, προμηθεύτηκε κατόπιν διαγωνισμού ένα απορριμματοφόρο όχημα τύπου πρέσας χωρητικότητας 16m3.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ιστιοφόρο σκάφος με 8 άτομα, Γερμανούς, βυθίστηκε λίγο νωρίτερα, σε θαλάσσια περιοχή νοτιοδυτικά της Νάξου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διάβασε εδώ ότι χρειάζεται να ξέρεις για το χαντικαπ μπασκετ!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αυτό που έχει καταφέρει η Δανία, στα προγνωστικά Euro 2020Euro 2020, είναι τρομερό.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ομόφωνα ψηφίσθηκαν όλα τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ειδικού Περιφερειακού Διαβαθμικού Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νοτίου Αιγαίου ΑΕ ΟΤΑ, μεταξύ των οποίων η έγκριση του Σχεδίου Τιμολογιακής Πολιτικής και εισφορών μελών του Φο.Δ.Σ.Α Νοτίου Αιγαίου Α.Ε, οικονομικού έτους 2021 και η έγκριση κόστους Διαχείρισης του Φορέα για το 2021.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos