Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr
Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου 2022 22:49

Συνταγή για εύκολη μηλόπιτα ρολό

Οι συνταγές για μηλόπιτα είναι αδιαμφισβήτητα από τις πιο δημοφιλείς της φθινοπωρινής περιόδου.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Σημαντικές επενδύσεις στην Ελλάδα προανήγγειλε για το προσεχές διάστημα σε μήνυμα που έστειλε στο συνέδριο του Economist στη Λευκωσία ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων της Ελλάδας Άδωνις Γεωργιάδης, ενώ αναφέρθηκε και τις προοπτικές εμβάθυνσης της συνεργασίας Ελλάδας-Κύπρου μέσα από επενδυτικές συνεργασίες αναφέροντας ενδεικτικά τον EuroAsia Interconnector, τον EastMed κ.ά.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακαλύψτε τις αποτελεσματικές κινήσεις που θα σας ανακουφίσουν από τον πόνο στη μέση

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην ηλεκτρονική διεύθυνση:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. θα μπορούν να αποστέλλονται οι προτάσεις και οι θέσεις εκπροσώπων φορέων και πολιτών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Νοέμβριο του 2020, εν μέσω πανδημίας και σκληρού lock down για πολλές χώρες του κόσμου, η Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματικών Ταξιδιών (GBTA) λάνσαρε μια δυναμική καμπάνια με σκοπό να αυξήσει την ευαισθητοποίηση του κόσμου για την τεράστια οικονομική σημασία ης ύπαρξης επαγγελματικών ταξιδιών παγκοσμίως, όσον αφορά στα έσοδα, στις θέσεις εργασίας και στο εμπόριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια έξυπνη κωμωδία

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, εφήβους και εκπαιδευτικούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» διοργανώνει νέες διαδικτυακές ομάδες γονέων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απεβίωσε ο πρώην Πρόεδρος του ΣΕΒΤ και άλλοτε ισχυρός άνδρας των Μύλων Αγίου Γεωργίου Άρης Συμεώνογλου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΦ προχώρησε στην απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης της παρτίδας 3229299 του μη γνωστοποιημένου συμπληρώματος διατροφής THYROID ENERGY 90 caps.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Nα ενδυναμωθεί το δημόσιο σύστημα υγείας στα νησιά και να ενισχυθούν άμεσα οι δομές και οι υγειονομικοί σχηματισμοί (Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα και Αγροτικά Ιατρεία) με το αναγκαίο προσωπικό σε κάθε ένα από αυτά, ζητά για μία ακόμη φορά ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γιώργος Λεονταρίτης, με αφορμή την αυριανή κινητοποίηση στη Σύρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos