Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Στις επόμενες μέρες και συγκεκριμένα πριν τα Χριστούγεννα θα ξεκινήσουν να ισχύουν οι νέες παροχές της ΔΥΠΑ π. ΟΑΕΔ προς τους ανέργους όπως έχει ήδη γράψει το Dnews ενώ θα προβλέπεται διαγραφή ανέργων εφόσον αρνηθούν την πρόσληψή τους σε εργασία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η επέκταση του νέου Αεροδρομίου Πάρου, δηλαδή η αναβάθμιση των υφιστάμενων υποδομών του και η κατασκευή νέων, αποτελούσε πάγιο αίτημα με σκοπό την εξυπηρέτηση των αυξανόμενων αναγκών του νησιού ιδίως τα τελευταία χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινήσεις για την για την καθαίρεση της Εύας Καϊλή από τη θέση της Αντιπροεδρίας του ευρωκοινοβουλίου παρατηρεί ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 15:52

Μαρπησσαικός – Νηρέας σε Κ12 και Κ16

Οι προβλέψεις για σφοδρόυς ανέμους, τροποποίησε το αγωνιστικό πρόγραμμα του Κυκλαδικού ποδοσφαίρου, αφού θα γίνουν παιχνίδια με ομάδες από το ίδιο νησί.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 15:48

ΜΟΥΝΤΙΑΛ – Τα θρίλερ συνεχίζονται!

Μετά τις συγκλονιστικές ποδοσφαιρικά προκρίσεις στα πέναλτι της Αργεντινής και της Κροατίας, που είναι το πρώτο ζευγάρι των ημιτελικών, σήμερα θα μάθουμε τον δεύτερο ημιτελικό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022 15:46

Τα βλέπω όλα… μπλε

Ξεκάθαρα πράγματα: Ούτε πουτο έβλεπα να έρχεται αυτό πουέγινεχθεςμετηΒραζιλία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Εγκρίθηκε το Σχέδιο Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο) του Δήμου Αμοργού από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου με την 162/2022 Απόφαση.Σύμφωνα με το Άρθρο 17 του ν. 4710/2020 «Προώθηση της ηλεκτροκίνησης και άλλες διατάξεις», η εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 09-12-2022 το απόγευμα συνελήφθη στην Τήνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, 30χρονος αλλοδαπός ο οποίος οδηγούσε δίκυκλη μοτοσυκλέτα χωρίς άδεια ικανότητας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η προημιτελική φάση του Μουντιάλ 2022 ολοκληρώνεται σήμερα Σάββατο (10/12) με δύο συναρπαστικές αναμετρήσεις, που αναμένεται να χαρίσουν μεγάλες συγκινήσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έχουν συναντηθεί 31 φορές, τις περισσότερες σε φιλικά. Η Αγγλία έχει 17 νίκες, η Γαλλία 9 και 5 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τελευταία αναμέτρησή τους στις 13/6/2017 σε φιλικό αγώνα, όπου η Γαλλία νίκησε με 3-2.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos