Δευτέρα, 30 Μαϊος 2022 - Psts.gr

Δροσερή, διαφορετική και συναισθηματική η νέα καμπάνια του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού με πρωταγωνιστή τον Όττο, έναν Αυστριακό που επισκέφθηκε πριν χρόνια τη χώρα μας για να γευτεί το ελληνικό καλοκαίρι, όμως «αιχμαλωτίστηκε» από το συναίσθημα που του δημιούργησε η Ελλάδα και; Έμεινε για πάντα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ καταδικάζει την κατάσχεση των ελληνικών πλοίων από το Ιράν - Τρεις ημέρες μετά την επίθεση, το υπουργείο Ναυτιλίας εξέδωσε σύσταση για την αποφυγή των υδάτων αρμοδιότητας του Ιράν

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Οι μωβ μέδουσες έχουν έρθει και στην Ελλάδα και έχουν κάνει την εμφάνιση τους σε πολλές παραλίες της χώρας μας. Καθώς θεωρείται ένα αρκετά επικίνδυνο είδος, υπάρχει χάρτης που μπορείτε να δείτε που έχουν εντοπιστεί οι μωβ μέδουσες.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θετικά αποτιμούν οι πολίτες την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ, όπως αναδεικνύεται στη μεγάλη δημοσκόπηση της ALCO, που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Σε τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, ο ομόλογός του των ΗΠΑ, Άντονι Μπλίνκεν καταδίκασε «με τον εντονότερο τρόπο» την κατάληψη των δύο ελληνόκτητων πλοίων στον Περσικό Κόλπο από τις ιρανικές αρχές του Ιράν και συγκεκριμένα από τους «Φρουρούς της Επανάστασης».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σύμφωνα με πληροφορίες, μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει πλέον στην Πάρο, οι καταγγελίες πολιτών, πελατών γνωστής μεγάλης τράπεζας, οι οποίοι έχουν υπάρξει θύματα ηλεκτρονικής κλοπής των καταθέσεών τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σάλος επικράτησε με τη Χριστίνα Μπόμπα στα social media, με τη γνωστή επιχειρηματία να πραγματοποιεί ταξίδι στο Μιλάνο και να εντυπωσιάζει με την εμφάνισή της, αν και σε ορισμένους δεν άρεσε καθόλου μάλλον.

Κατηγορία LIFESTYLE

Το έγκριτο περιοδικό μεγάλης κυκλοφορίας National Geographic Traveler της Πολωνίας σε συνεργασία με τον Πολωνικό ΕΟΤ, παρουσίασε στις σελίδες του εκτενές αφιέρωμα σε ορισμένα νησιά των Κυκλάδων, μεταξύ των οποίων και η Πάρος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις Βρυξέλλες συναντώνται σήμερα οι 27 ευρωπαίοι ηγέτες, σε μια διήμερη Σύνοδο Κορυφής, όπου θα συζητηθεί η κατάσταση στην Ουκρανία, η ενέργεια, η επισιτιστική ασφάλεια και η ευρωπαϊκή άμυνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παραμένει ασαφές το αν οι ασθενείς μπορούν να μεταδώσουν τη νόσο - Πάνω από 300 τα επιβεβαιωμένα και ύποπτα κρούσματα, τα περισσότερα εκ των οποίων εντοπίζονται στην Ευρώπη

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos