Κυριακή, 26 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε την Ρόδο μαζί με κλιμάκιο που αποτελούνταν από τον Υπουργό Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Άγγελο Συρίγο, τον

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τριήμερες (24 – 26 Ιουνίου) είναι οι επετειακές λατρευτικές συνάξεις και οι εορταστικές εκδηλώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Παροναξίας με αφορμή την επέτειο των 300 ετών από τη γέννηση του Αγίου Αθανασίου του Πάριου (1722 – 2022) και την επέτειο των 100 ετών από τη γέννηση του αοιδίμου Μητροπολίτη Παροναξίας κυρου Αμβρόσιου Β΄ του Πάριου (1922 – 2022).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε τις εικόνες που ανάρτησε η Ιταλίδα influencer στο Instagram

Κατηγορία LIFESTYLE

Οι λύσεις για τα 5 συνηθέστερα προβλήματα κατά την υποβολή αίτησης στο power pass - Τι γίνεται με τις ασυμβατότητες στη δήλωση φοιτητικής στέγης, και τις περιπτώσεις «φιλοξενίας» και «δωρεάν παραχώρησης» 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σκανδιναβικό... άρωμα έχει το αποψινό πρόγραμμα. Επανέναρξη στα σουηδικά πρωταθλήματα μετά από περίπου ένα μήνα, με το ντέρμπι κορυφής Χάμαρμπι - Χάκεν, το οποίο θα προσπαθήσει να «εκμεταλλευτεί» η ΑΪΚ, που αντιμετωπίζει την ουραγό Ντέγκερφορς.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πριν από λίγες μέρες ενημερωθήκαμε όσον αφορά την νέα τροποποίηση των περιβαλλοντολογικών όρων για την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών στην Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων :
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 9.294.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η αστυνομία Μυκόνου με τη συνδρομή του «Εκβιαστών» της Ασφάλειας Αττικής και της ΟΠΚΕ έκαναν νέες εφόδους για την «κάθαρση» του νησιού από τα κυκλώματα των μπράβων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τι υποστηρίζουν ο ιδρυτής και ένας εκ των φροντιστών του πάρκου - «Δεν βρήκαμε ποτέ στόχο για να χρησιμοποιήσουμε το αναισθητικό, δεν θέλαμε να ξεφύγει η κατάσταση» - Δείτε βίντεο με την επεισοδιακή απόδραση του ζώου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos