Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 - Psts.gr

Η Μπρούνα Μπιανκάρντι μαζί με τις φίλες της ταξίδεψε από το Παρίσι στην Ελλάδα και είνα εδώ και τρεις ημέρες στο νησί της Μυκόνου όπου απολαμβάνει τον ήλιο, την θάλασσα και το καλό φαγητό. 

Κατηγορία LIFESTYLE

«Έφυγε» απροσδόκητα από τη ζωή ο γνωστός κοσμηματοπώλης Φώτης Πονηρός σε ηλικία 40 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και αφήνοντας πίσω το μόλις 8 μηνών παιδάκι του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το «δεξί» φαίνεται πως μπήκε το καλοκαίρι στο νησί της Πάρου, καθώς ο τελευταίος ανοιξιάτικος μήνας, ο Μάιος, «είδε» αύξηση στις αεροπορικές αφίξεις τουριστών κατά 18% συγκριτικά με πέρσι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 22:09

Κλήρωση Τζόκερ 6/6/2023

Δείτε τους τυχερούς αριθμούς της αποψινής κλήρωσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η οικογένεια του συνδυασμού «Πάρος – Επιμένουμε στην Πράξη» μεγαλώνει και ανανεώνεται. Νέα υποψήφια η κα. Ειρήνη Σαρρή, η οποία σπούδασε στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο Λευκάδας, στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Διοίκησης και Οικονομίας και συνέχισε με σεμινάρια εξειδίκευσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε συνοδευόμενο από την ζέστη και την εφίδρωση που προκαλεί συχνά στο σώμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τον Ν. 4837/2021 θεσπίστηκε οΠροσωπικός Βοηθός για άτομα με αναπηρία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός εντοπίστηκε ο χειριστής του σκάφους που εξέπεμψε SOS τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή ανατολικά – νοτιοανατολικά του Άη Στράτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 19:18

Πέθανε ο Γιάννης Φλωρινιώτης

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 76 ετών ο ο Γιάννης Φλωρινιώτης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αμερικανοί τουρίστες, οι οποίοι μένουν στο ξενοδοχείο Iphimedeia στη Νάξο, ζήτησαν να γευματίσουν για μεσημέρι... ξυπόλητοι στον όμορφο ελαιώνα του ξενοδοχείου, ενώ βέβαια θα απολαύσουν και τα εξαιρετικά προϊόντα του νησιού μας, όπως, λ.χ., τη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π.!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos