Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 - Psts.gr

Τις απογευματινές ώρες χθες, ενημερώθηκαν οι Λιμενικές Αρχές Κύθνου, Κέας, Λαυρίου, Σαρωνικού και Πειραιά από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για βλάβη στις δύο (02) από τις τέσσερις (04) κύριες μηχανές του Ε/Γ – Ο/Γ- Τ/Χ «OLYMPIC CHAMPION JET» Ν. Ηρακλείου 43, ενώ έπλεε 7,8 ν.μ. βορειοδυτικά της Σύρου εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από τη Σύρο για τον Πειραιά με 181 επιβάτες, 29 οχήματα και 35 μέλη πληρώματος.0

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιβιβάστηκαν στο Highspeed 4 το πρωί του Σαββάτου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024 14:45

Συλλήψεις σε Νάξο, Μύκονο και Θήρα

Σύλληψη (2) αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάρου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για εισροή υδάτων σε επιβατηγό-τουριστικό (Ε/Γ-Τ/Ρ) σκάφος στη θαλάσσια περιοχή βόρεια της Πάρου, με τέσσερις (04) αλλοδαπούς επιβαίνοντες (υπήκοοι Ιταλίας).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη 25 Ιουλίου ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση βάζοντας τέλος στην αγωνία των υποψηφίων νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά. Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά του υπουργείου Παιδείας 67% των τμημάτων παρουσίασε πτώση ενώ 38% παρουσίασε άνοδο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιθώριο χρόνου για αρχικές δηλώσεις, αλλά και για διορθώσεις από όσους έχουν ήδη υποβάλει - Προσοχή σε όσους θέλουν να πληρώσουν τον φόρο εφάπαξ

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με το δεξί ξεκίνησε την υπεράσπιση του χρυσού μεταλλίου στο Τόκιο ο Στέφανος Ντούσκος, ο οποίος πήρε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα την πρόκριση στα προημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων στο μονό σκιφ, τερματίζοντας δεύτερος στο πρώτο γκρουπ των προκριματικών με χρόνο 7:01.55.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Η Ήβη Αδάμου κάνει διακοπές στη Σαντορίνη, από όπου και ανέβασε φωτογραφίες με την κόρη της, την Πέμπτη 26 Ιουλίου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ακόμα και οι διασώστες λύγισαν μπροστά στην εικόνα που αντίκρισαν όταν κλήθηκαν να συνδράμουν στο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας.Ένα βρέφος, ένα κορίτσι μόλις 12 ετών, και δύο άνδρες νεκροί, είναι ο τραγικός απολογισμός από την τρελή κούρσα της νταλίκας, που έσπειρε τον θάνατο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos