Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 - Psts.gr

Το ÆGN έρχεται στο Πάρκο Πάρου στις 31 Ιουλίου στις 21:00. Ένα κουαρτέτο ακουστικής τζαζ, που πήρε το όνομά του ως φόρο τιμής προς το Αιγαίο Πέλαγος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το τροχαίο με το τρένο στην Αυλίδα το απόγευμα της Τρίτης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 21:15

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Σύλληψη αλλοδαπών για πλαστογραφία στη Θήρα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 29-07-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 28χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος απ’ το οποίο αναπαράγονταν μουσική πάνω από τα επιτρεπόμενα όρια ήχου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 30 Ιουλίου 2024 20:37

Φωτιά στο real estate των Κυκλάδων

Σε ποια νησιά πουλήθηκαν τα περισσότερα ακίνητα την τελευταία πενταετία; Οι περισσότεροι πιθανότατα θα απαντούσαν στη Σαντορίνη και τη Μύκονο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Ελεονώρα Μελέτη.

Κατηγορία LIFESTYLE

Εάν σας συμβαίνει αυτό τακτικά, θα πρέπει να μιλήσετε με τον γιατρό σας. Οι ειδικοί προειδοποιούν για ένα λιγότερο γνωστό σύμπτωμα καρκίνου που μπορείτε να εντοπίσετε μετά τον ύπνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Πάρου ότι ένα πνευστό βοηθητικό σκάφος βρισκόταν ακυβέρνητο, με δύο (02) ημεδαπούς επιβαίνοντες, σε απόσταση πεντακοσίων (500) μέτρων από την παραλία Χρυσής Ακτής, χωρίς να λειτουργεί η μηχανή του. Αμέσως ενεργοποιήθηκε το τοπικό σχέδιο έκτακτης ανάγκης και στην περιοχή μετέβη, από ξηράς, περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το ιδιωτικό σκάφος «ΑΠΑΤΣΙ» Τ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως κάλυψη της εγκληματικής οργάνωσης που διακινούσε ναρκωτικά στη Μύκονο λειτουργούσε η 26χρονη εντυπωσιακή DJ από την Πολωνία, που συνελήφθη μαζί με άλλα δύο άτομα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο 18χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos