Παραιτήθηκε ο Αβραμόπουλος από αντιπρόεδρος της ΝΔ

08 Μαρτίου 2015 22:50

Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της ΝΔ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ενώ παράλληλα, μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, άσκησε κριτική για την τακτική του κόμματος μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Παραιτήθηκε ο Αβραμόπουλος από αντιπρόεδρος της ΝΔ
Για την παραίτησή του από την θέση του αντιπροέδρου ανέφερε χαρακτηριστικά:
«Επιθυμώ να δηλώσω ότι λόγω της συνεχούς ενασχόλησης με τα ευρωπαϊκά θέματα σε καθημερινή βάση και με το βάρος της ευθύνης ενός εκ των ισχυρότερων πολιτικών χαρτοφυλακίων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θέτω στην διάθεση του προέδρου και της παράταξης την τιμητική θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ που κατέχω, ώστε στο στάδιο που ακολουθεί να καλυφθεί από ένα στέλεχος που θα είναι κοντά και καθημερινά στον αγώνα της παράταξής μας. Θεωρώ επίσης ότι η δεύτερη θέση του αντιπροέδρου από έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς θα ήταν ουσιαστική και χρήσιμη. Είναι ώρα να γεφυρώσουμε τις γενιές σε αυτή την παράταξη».
Είπε ακόμη ότι στις 25 Ιανουαρίου «ένα σημαντικό τμήμα του ελληνικού λαού μας γύρισε την πλάτη. Δεν μπορούμε να αποδίδουμε την ήττα στην παροχολογία του αντιπάλου, πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε αυτοκριτική. Να τελειώσουμε σήμερα με την φοβική ΝΔ».
Πληροφορίες ήθελαν τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά να ήταν γνώστης εδώ και μέρες των προθέσεων του Δημήτρη Αβραμόπουλου.
Ωστόσο, σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Αβραμόπουλου, την απόφασή του να παραιτηθεί από τη θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ δεν την είχε αποκαλύψει σε κανέναν, συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου του κόμματος Α. Σαμαρά.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos