Στο νήμα με τρία σενάρια - φωτιά - Πυρετός παρασκηνίων

20 Ιουνίου 2015 12:16

Στο νήμα βρίσκονται πλέον οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους, ενώ επικρατεί πυρετός παρασκηνιακών διαβουλεύσεων σε όλα τα επίπεδα, με στόχο επίτευξη συμφωνίας στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης, τη Δευτέρα.


Στο νήμα βρίσκονται πλέον οι διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με τους εταίρους, ενώ επικρατεί πυρετός παρασκηνιακών διαβουλεύσεων σε όλα τα επίπεδα, με στόχο την επίτευξη συμφωνίας στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης αυτήν τη Δευτέρα.
Απομένει ελάχιστος χρόνος -σχεδόν δύο 24ωρα- ώστε οι «πρωταγωνιστές» των διαβουλεύσεων να προετοιμάσουν τον τελικό «οδικό χάρτη» που θα περάσει πρώτα από την κρησάρα του Eurogroup και μετά από τη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωζώνης.
Και παρότι το φόντο των τελευταίων εξελίξεων δείχνει ότι η χώρα έχει εισέλθει σε μια γκρίζα ζώνη με δυσοίωνες προβλέψεις, εγκυρότατες πληροφορίες υποστηρίζουν ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γίνουν όλα τα αναγκαία βήματα ώστε να καλυφθεί η απόσταση λόγω των διαφωνιών μεταξύ των δύο πλευρών.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos