Μητρόπουλος: Είμαι στο στόχαστρο μιας σκευωρίας

05 Δεκεμβρίου 2015 16:18

Για σκευωρία σε βάρος του έκανε λόγο ο Αλέξης Μητρόπουλος, μία μέρα μετά την ποινική δίωξη εναντίον του που άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ελένη Τουλουπάκη, για τα κακουργήματα της φοροδιαφυγής και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

"Θλίβομαι, επιφυλάσσομαι να αποδείξω ότι είμαι στο στόχαστρο μιας σκευωρίας", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητρόπουλος μιλώντας στον Σκάι, βάλλοντας εκ νέου κατά της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ την οποία κατηγόρησε ότι "μεθοδεύει τέτοιες αθλιότητες κατά ενός στελέχους της που το μόνο που κάνει είναι να λέει στο λαό την προδοσία του τρίτου μνημονίου".

 

"Τα θέματα είναι γνωστά και θα τα αποκαλύψω και βεβαίως θα κάνω και μια συνέντευξη τη Δευτέρα ή την Τρίτη για να δει και ο κόσμος ότι μέσα από μια πολιτική σκληρή αντιμετώπιση που έκανα στο βατερλό των διαπραγματεύσεων έτυχα κι εγώ μιας σκληρής αλητήριας αντιμετώπισης. Προσπαθώ να εντοπίσω το κέντρο αλλά θεωρώ ότι την ημέρα που απεκάλυψα ότι κάποιοι φάκελοι που μου ήρθαν τους έστειλα στο Μαξίμου για τον κ. Φλαμπουράρη και τον κ. Σταθάκη ως μέλος της επιτροπής πόθεν έσχες, αμέσως οι εισαγγελείς ζήτησαν την άρση της ασυλίας μου δύο μέρες πριν συγκροτηθούν τα ψηφοδέλτια. Υπό αυτήν την έννοια θεωρώ ότι βρίσκομαι στο στόχαστρο μιας απαξίωσης και σπίλωσης. Θα τα αποκαλύψω αυτά και στη Δικαιοσύνη. Δεν περίμενα μία ηγεσία την οποία στήριξα και έφυγα για να μην εφαρμόσω μνημόνιο από το ΠΑΣΟΚ, να εφαρμόσω το τριπλό μνημόνιο τώρα και να τύχω αυτής της σκληρής αντιμετώπισης. Θα αποδείξω ότι όλα τα ζητήματα είναι μια σκευωρία", υποστήριξε.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos