Σαμαράς: Μην ακούω περί ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνησης

27 Φεβρουαρίου 2012 18:41

Τέλος στα σενάρια μετεκλογικής συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ θέλησε να βάλει την Κυριακή, με δήλωσή του, ο Αντώνης Σαμαράς. Τάχθηκε πάντως

υπέρ του νέου μνημονίου υποστηρίζοντας ότι παρουσιάζει διαφορές σε σχέση με το πρώτο

"Με αυτό το πρόγραμμα κερδίζουμε χρόνο και ανάσα. Χρόνο γιατί θα πληρώνεις μόνο τόκους και ανάσα γιατί και το χρέος 'κουρεύτηκε' και τα επιτόκια θα πέσουν. Ενώ το προηγούμενο μνημόνιο ούτε κέρδιζε χρόνο, ούτε κούρευε το χρέος, ανέβαζε τα επιτόκια και πάνω απ' όλα σκότωνε και τελικά σκότωσε την οικονομία", επεσήμανε ο κ. Σαμαράς που πρόσθεσε ότι "τότε δεν κινδυνεύαμε να βγούμε από το ευρώ, ενώ τώρα φτάσαμε στο παρά ένα".

"Εγώ ανάπτυξη ζητούσα τότε, για πρόγραμμα με προτεραιότητα στην ανάπτυξη μιλάω και τώρα. Και ενώ τότε, ήμασταν μόνοι μας, τώρα και μέσα και έξω από την Ελλάδα όλο και περισσότεροι συμφωνούν μαζί μας. Αυτή είναι η αλήθεια χωρίς φτιασιδώματα", συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τα σενάρια συγκυβέρνησης με το ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές, ο κ. Σαμαράς δήλωσε χαρακτηριστικά: "Μην ακούω τώρα περί ΠΑΣΟΚ και συγκυβέρνησης. Το ΠΑΣΟΚ χαμένο είναι και δεν έχει τίποτε άλλο να χάσει. Θέλει να φαινόμαστε παρέα, για να μας κάνει και εμάς ζημιά. Συνενόχους ψάχνουν και κοιτάνε πίσω. Εμείς κοιτάμε μπροστά και έχουμε άλλο κώδικα αξιών και άλλο πρόγραμμα: Με σημαία μας την ανάπτυξη για να βγούμε από εδώ που μας έφεραν. Αυτό είναι το δικό μας κάλεσμα. Προσκλητήριο σε όλους, για ενότητα στην εθνική προσπάθεια, να σηκωθεί η Ελλάδα και πάλι στα πόδια της".

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos