Στις Βρυξέλλες «κλείδωσαν» οι εκλογές

03 Μαρτίου 2012 17:34

Ο πρωθυπουργός ενημέρωσε τον κ. Μπαρόζο ότι υπάρχει συμφωνία να διεξαχθούν στις 29 Απριλίου

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τη διεξαγωγή των εκλογών, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος ενημέρωσε την περασμένη Τετάρτη στις Βρυξέλλες τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Μανουέλ Μπαρόζο ότι έχει συμφωνηθεί από τον ίδιο και τους πολιτικούς αρχηγούς η χώρα να οδηγηθεί στις κάλπες στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου.
Κατά τις ίδιες πηγές, οι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι και ηγέτες δεν εγείρουν ενστάσεις, αλλά θεωρούν αυτονόητο ότι από τον Μάιο και μετά στην Αθήνα θα έχει αναδειχθεί νέα κυβέρνηση, η οποία, όμως, θα συνεχίσει την απαρέγκλιτη εφαρμογή του νέου οικονομικού προγράμματος. Ο κ. Παπαδήμος, που έλαβε μέρος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, χαρακτήρισε σημαντικά τα αποτελέσματα των εργασιών του καθώς, όπως είπε, αποφασίστηκε να υπάρξει στροφή στην ανάπτυξη.
Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ερωτήθη και για τα προσωπικά του σχέδια και απάντησε πως θα λάβει τις αποφάσεις του μετά τις εκλογές.

www.kathimerni.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos