Προβάδισμα της Ν.Δ. σε αβέβαιο σκηνικό

05 Μαρτίου 2012 00:24

Βαρόμετρο της Public Issue

Σε άτυπη προεκλογική περίοδο εισέρχεται η χώρα, καθώς ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος φέρεται να ενημέρωσε τις Βρυξέλλες ότι οι εκλογές αναμένεται να διενεργηθούν στις 29 Απριλίου ή στις 6 Μαΐου. Σύμφωνα με το Βαρόμετρο της Public Ιssue, για την «Κ» και τον ΣΚΑΪ, η Νέα Δημοκρατία θα εισέλθει στην τελική ευθεία προς τις κάλπες με σαφέστατο προβάδισμα έναντι των άλλων κομμάτων, αλλά με ζητούμενο την επίτευξη της κοινοβουλευτικής αυτοδυναμίας. Συγκεκριμένα, κατά την εκτίμηση της πολιτικής επιρροής, η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται να συγκεντρώνει 28%, σημειώνοντας πτώση της τάξης των τριών ποσοστιαίων μονάδων από τη δημοσκόπηση, η οποία είχε διεξαχθεί κατά τον προηγούμενο μήνα, ενώ το ΠΑΣΟΚ δείχνει να κινείται μόλις στο 11%.

Υψηλά παραμένουν τα ποσοστά των κομμάτων της Αριστεράς, και κυρίως της ΔΗΜ. ΑΡ., η οποία φθάνει το 16%, ενώ υποχωρεί στο 4% ο ΛΑΟΣ.

Τέλος, το «κατώφλι» του ποσοστού 3% των ψήφων, που οδηγεί στην είσοδο στη Βουλή, εμφανίζονται να υπερβαίνουν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες του κ. Πάνου Καμμένου και η Χρυσή Αυγή.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos