Χρυσή Αυγή: Μήνυση κατά Ν. Δένδια και Aρχηγού της ΕΛΑΣ

12 Σεπτεμβρίου 2012 15:04

Μήνυση κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια και του Αρχηγού της ΕΛΑΣ, Ν. Παπαγιαννόπουλου, κατέθεσε το πρωί ο βουλευτής Επικρατείας της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς.

«Καταθέσαμε μηνυτήρια αναφορά κατά του υπουργού Δημόσιας Τάξης, του αρχηγού της ΕΛΑΣ και παντός άλλου υπευθύνου. Ο λαϊκός σύνδεσμος Χρυσή Αυγή θα χρησιμοποιήσει κάθε δικαίωμά του ως νόμιμο κόμμα», δήλωσε ο κ. Παππάς.

Εν τω μεταξύ, σε διαθεσιμότητα τέθηκε χθες, με απόφαση το Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, ο αστυνομικός ο οποίος είχε διατεθεί για την ασφάλεια του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας της Χρυσής Αυγής Κώστα Μπαρμπαρούση, μετά τους τραυματισμούς σε βάρος αλλοδαπών μικροπωλητών στο Μεσολόγγι το περασμένο Σάββατο.

Οπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα διότι από τη σχετική έρευνα προέκυψε ότι «συμμετείχε στα επεισόδια που προκάλεσαν μέλη της Χρυσής Αυγής». Παράλληλα, σε βάρος του διατάχθηκε Ενορκη Διοικητική Εξέταση για αδικήματα που αφορούν την ποινή της απόταξης.

Στο Μεσολόγγι χθες έληξε άδοξα η επιχείρηση τεσσάρων ατόμων να «ελέγξουν», όπως το Σάββατο, μικροπωλητές στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.

Ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν με την κατηγορία της αντιποίησης Αρχής και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Οι συλληφθέντες είναι ηλικίας 43, 25, 20 και 24 ετών. Οπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, η σύλληψή τους έγινε όταν επιχείρησαν να «ελέγξουν» 58χρονη Ελληνίδα έμπορο. Η γυναίκα αρνήθηκε και, αφού ειδοποίησε την Αστυνομία, επενέβησαν αμέσως αστυνομικοί που βρίσκονταν σε μικρή απόσταση από το σημείο.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos