Χατζηδάκης: Προτεραιότητα η ανάπτυξη

16 Νοεμβρίου 2012 17:12

Δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης μετά τη συνάντησή του με τον Αντώνη Σαμαρά και τον εκπρόσωπο της Unilever.

«Προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι πλέον η ανάπτυξη και προωθούμε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων, Κωστής Χατζηδάκης, μετά τη συνάντησή του στο Μαξίμου με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον εκπρόσωπο της εταιρείας Unilever.

Ο κ. Χατζηδάκης έκανε επίσης λόγο για ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, με τη δημιουργία χιλιάδων θέσεων εργασίας.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία αποφάσισε να μεταφέρει στην Ελλάδα την παραγωγή επιπλέον 110 προϊόντων, κυρίως προσωπικής φροντίδας.

Στις 27 Νοεμβρίου ο κ. Σαμαράς θα μεταβεί στο Κατάρ, ενώ προγραμματίζονται ταξίδια σε Κίνα και Ρωσία με στόχο την προσέλκυση επενδυτών.

Στο επίκεντρο της επίσκεψης στο Κατάρ θα βρεθεί η αξιοποίηση του Ελληνικού, με το ΤΑΙΠΕΔ -σύμφωνα με πληροφορίες- να εντάσσει το 100% των μετοχών του δημοσίου προς πώληση, καθώς και η εξαγορά του Αστέρα Βουλιαγμένης και των γύρω εκτάσεων.

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos