Καμμένος: Κανείς δεν είναι πίσω από τους ΑΝ.ΕΛ

14 Δεκεμβρίου 2012 18:56

Αισιόδοξος ότι παρά το κύμα φυγής, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα επιβιώσουν εμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος.

«Και σε χαντάκι να με βρούνε οι Ανεξάρτητοι Ελληνες θα προχωρήσουν», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό Σκάι.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων μίλησε για «χώρα υπό κατοχή»: «Έχουμε μια νέα τάξη πραγμάτων.Έχουμε μια χώρα σε κατοχή...Έχουμε μια χώρα η οποία δεν κυβερνάται από την ελληνική εκλεγμένη κυβέρνηση και αυτή στηρίζεται από αυτούς που κάνουν παιχνίδια οικονομικά», επισήμανε.

Σχολιάζοντας τις διαδοχικές αποχωρήσεις στελεχών από το κίνημα επανέλαβε ότι τα πρόσωπα αυτά «δεν άντεξαν την πορεία της σύγκρουσης», ενώ για το ζήτημα που προέκυψε με το non paper υποστήριξε ότι αυτό έχει καταρρεύσει.

Διέψευσε παράλληλα τους ισχυρισμούς του κ. Γιάννη Κουράκου, ο οποίος παραιτήθηκε χθες από το κόμμα ισχυριζόμενος ότι πίσω απ' αυτό βρίσκονται άτομα όπως ο κ. Βουλγαράκης. «Κανείς δεν είναι πίσω από τους Ανεξάρτητους Έλληνες», ξεκαθάρισε ο κ. Καμμένος.

Αναφερόμενος τέλος στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εκτίμησε ότι στις επόμενες εκλογές το ποσοστό της πρώτης θα πέσει κάτω από το 10%, ενώ το δεύτερο δεν θα μπει στη Βουλή.

www.ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos