×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

«Έδωσα εντολή να αξιοποιηθεί η λίστα» λέει με υπόμνημα ο Γ. Παπανδρέου

09 Απριλίου 2013 20:52

Υπόμνημα κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην προκαταρκτική επιτροπή που διερευνά την υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ», οι εργασίες της οποίας ξεκίνησαν λίγο μετά τις 19.00.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το υπόμνημα του κ. Παπανδρέου είναι 4σέλιδο και το πνεύμα του περιεχομένου του περιστρέφεται γύρω από την πάγια εντολή, που αναφέρει ότι είχε δώσει σε όλους τους συνεργάτες του, προς την κατεύθυνση της πάταξης της φοροδιαφυγής. Ο πρώην πρωθυπουργός απαντά στα θέματα που προέκυψαν από τη μέχρι τώρα εργασία της επιτροπής και τον αφορούν και αναφέρει ότι είχε δώσει σαφείς εντολές να αξιοποιηθεί η λίστα, ενώ κάνει αναφορά στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης του για την πάταξη φοροδιαφυγής.

Παράλληλα, η Προανακριτική Επιτροπή εξετάζει το θέμα που έχει προκύψει με διαφορά που παρουσιάστηκε ανάμεσα στο περιεχόμενο του usb που παρέδωσε ο Κώστα Βαξεβάνης και στα ονόματα που δημοσίευσε στο περιοδικό «Hotdoc». Σε αυτό το όνομα του Δημήτρη Κοντομηνά έχει αντικατασταθεί από την ένδειξη «Interamerican».

www.kathimerini.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos