Παραμένει το χάσμα για τα φάρμακα

01 Φεβρουαρίου 2014 16:41

Στη διαφωνία με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη ως προς τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα και την πώλησή τους στα σούπερ μάρκετ αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας το πρώι στην εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, ο κ.Γεωργιάδης δήλωσε ότι για τους κανόνες της ευρυθμίας της αγοράς υπεύθυνος είναι ο κ.Χατζηδάκης, για τον οποίο τόνισε ότι είναι «καλός μεταρρυθμιστής».

«Όσον αφορά τη δημόσια Υγεία υπεύθυνος είμαι εγώ. Όχι ως πρόσωπο, αλλά ως θεσμός, ως υπουργός Υγείας. Για να φτάσουμε σε μία μεταρρύθμιση σε αυτόν τον τομέα θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο υπουργείων», πρόθεσε ο υπουργός.

Για τα επεισόδια στο Θριάσιο δήλωσε ότι μερικοί γνωρίζουν για την επίσκεψή του και μαζεύονται με σκοπό να βγουν στις κάμερες, ενώ για τις αιφνιδιαστικές επισκέψεις του στα νοσοκομεία αποκάλυψε ότι «τραβά χαρτάκι για να δει σε ποιο νοσοκομείο θα πάει.

Την παρέμβαση του κ. Σκυλακάκη της Δράσης προκάλεσε η απάντηση του κ. Γεωργιάδη στην κριτική και αναφορά του ευρωβουλευτή για "γαλάζιους" διορισμούς στα νοσοκομεία.

«Να κοιτάξει τον εαυτό του στον καθρέφτη» είπε έξαλλος ο κ. Γεωργιάδης και πρόσθεσε: «Ντροπή του, τον ευεργέτησε η Νέα Δημοκρατία και κάνει και κριτική. Μιλάνε όλοι, μιλάει και ο Σκυλακάκης».
www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos