×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932

Το απόγευμα θα συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα

16 Μαρτίου 2014 16:37

Αποχώρησαν, μετά από δύο ώρες συζητήσεων, από το γραφείο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, οι επικεφαλής της τρόικας, προκειμένου οι δύο πλευρές να μελετήσουν τα στοιχεία των έως τώρα διαπραγματεύσεων.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών αναμένεται να επιστρέψουν στο υπουργείο Οικονομικών νωρίς το απόγευμα, ενώ, κατά πάσα πιθανότητα, θα υπάρξει και συνάντηση με τον υπουργό Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη.

Την ίδια ώρα, ανοιχτά παραμένουν τα ζητήματα των εργασιακών θεμάτων, των απολύσεων στο Δημόσιο και της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ, με αποτέλεσμα να πραγματοποιείται αυτή την ώρα διυπουργική σύσκεψη στο γραφείο του υπουργείου Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με τη συμμετοχή των υπουργών Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, Ανάπτυξης, Κωστή Χατζηδάκη και Εργασίας, Γιάννη Βρούτση.

Ερωτηθείς κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, εάν η τρόικα εμμένει για απολύσεις στο Δημόσιο το 2015, απάντησε «ζητάνε διάφορα».

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos