Τανγκό στο Παρίσι και σκληρό ροκ στην Αθήνα

31 Αυγούστου 2014 13:25

Το πρώτο... ημίχρονο ενός δύσκολου αγώνα αναμένεται να διεξαχθεί στο Παρίσι από τις 2 έως τις 4 Σεπτεμβρίου. Εκεί, η κυβέρνηση θα παρουσιάσει

όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα στο πεδίο των προαπαιτούμενων ανοίγοντας τη δική της ατζέντα, εν όψει της αξιολόγησης που θα ακολουθήσει από την τρόικα στην Αθήνα σε λίγες εβδομάδες.

Το... πρώτο ημίχρονο ενός δύσκολου αγώνα, που θα ολοκληρωθεί στην Αθήνα σε λίγες εβδομάδες, αναμένεται να διεξαχθεί στο Παρίσι στις 2, 3 και 4 Σεπτεμβρίου. Το -εκτός συνόρων- πολυσυζητημένο ραντεβού μεταξύ των μελών του οικονομικού επιτελείου και της τρόικας δεν αναμένεται να είναι εκείνο που θα καθορίσει και την έκβαση της αναμέτρησης, όπως βεβαιώνουν τόσο το ΔΝΤ όσο και κυβερνητικές πηγές στην Αθήνα.

Ωστόσο, κορυφαίος υπουργός ανέφερε στο «Εθνος της Κυριακής» ότι στη γαλλική πρωτεύουσα η κυβέρνηση θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει αναλυτικά όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα στο πεδίο των προαπαιτούμενων, καθώς και τα θετικά στοιχεία που εμφανίζει η ελληνική οικονομία και -κυρίως- να ανοίξει τη δίκη της ατζέντα που αφορά κυρίως τις διορθωτικές κινήσεις στο πεδίο της φορολογίας.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos