Τρέχουν με 180 αλλά (ακόμη) δεν φτάνουν

02 Νοεμβρίου 2014 13:46

Οσο παραμένει η αβεβαιότητα για την προεδρική εκλογή, στις αρχές του επόμενου έτους, τόσο φουντώνει το πολιτικό παρασκήνιο

σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση. Γεύματα και ραντεβού δίνουν και παίρνουν, με το βλέμμα στις κοινοβουλευτικές διαδικασίες του επόμενου τριμήνου αλλά και στην επόμενη μέρα.

Χρειάστηκαν μόλις λίγα λεπτά και ένας σύντομος διάλογος προκειμένου ο Αντ. Σαμαράς να ζητήσει και να λάβει τη στήριξη του Κ. Καραμανλή στην προσπάθεια που καταβάλλει για τη συγκρότηση της προεδρικής πλειοψηφίας των 180, προκειμένου να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές τον προσεχή Μάρτιο.

Το ξαφνικό γεύμα των δύο ανδρών σε εστιατόριο του ξενοδοχείου Hilton, την προηγούμενη Τετάρτη, πέραν του συμβολισμού που θέλησε να εκπέμψει ο πρωθυπουργός για την ενότητα της ΝΔ στην κορυφή και κατά συνέπεια και στη βάση, είχε και πολιτική ουσία, η οποία επικεντρώθηκε ακριβώς στην προεδρική εκλογή.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos