Ολα τα όπλα για τη μάχη της Αθήνας

16 Ιανουαρίου 2015 16:25

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής, το οποίο σύμφωνα με το σύνολο των εταιρειών δημοσκοπήσεων «βγάζει» κυβερνήσεις, στρέφουν το ενδιαφέρον τους όλα τα κόμματα. Η έκβαση της μάχης στην Αθήνα θα είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Στο Λεκανοπέδιο Αττικής, το οποίο, σύμφωνα με το σύνολο των εταιρειών δημοσκοπήσεων, «βγάζει» κυβερνήσεις λόγω και του μεγέθους του εκλογικού σώματος, στρέφουν το ενδιαφέρον τους οι ηγέτες όλων των κομμάτων στην τελική ευθεία προς τις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου.

Τα ποσοστά αυτήν την ώρα φαίνεται ότι ευνοούν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά στη ΝΔ θεωρούν ότι η εικόνα που εμφανίζεται είναι απολύτως αναστρέψιμη και γι' αυτό εκτιμούν ότι η παρουσία του πρωθυπουργού σε δήμους, όπως το Περιστέρι που επισκέφθηκε χθες, είναι καθοριστική για την έκφραση της μάχης στις τρεις πιο δύσκολες περιφέρειες της Ελλάδας: Την Α' Και Β' Αθηνών και στο Υπόλοιπο Αττικής.

Οι επόμενες 7 ημέρες μέχρι τη λήξη της προεκλογικής περιόδου θα είναι -σε κάθε περίπτωση- καθοριστικές, καθώς, και σε ό,τι αφορά την εκλογική πρωτιά αλλά και ως προς την τρίτη θέση και τη μάχη για το πολυπόθητο όριο εισόδου στη Βουλή, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά και οι ψήφοι στο λεκανοπέδιο Αττικής θα καθορίσουν τα πάντα.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos