Σαμαράς: Αποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά ή αν θα μπούμε σε περιπέτειες

25 Ιανουαρίου 2015 14:24

«Καθοριστικές» χαρακτήρισε τις σημερινές εκλογές, ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα λίγο μετά τις 8.00 το πρωί, στην Πύλο, τονίζοντας ότι «σήμερα αποφασίζουμε αν θα πάμε μπροστά με δύναμη και ασφάλεια ή αν θα πάμε σε περιπέτειες».

«Οι εκλογές αυτές είναι καθοριστικές για το μέλλον μας και για το μέλλον των παιδιών μας. Σήμερα, αποφασίζουμε εάν θα πάμε μπροστά με δύναμη, με ασφάλεια, με σιγουριά, ή αν θα πάμε σε περιπέτειες» δήλωσε ο πρωθυπουργός, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στον ασυνήθιστα υψηλό αριθμό των αναποφάσιστων, όπως αυτός αποτυπώθηκε στις δημοσκοπήσεις:

«Σε αυτές τις εκλογές υπάρχει ένας πρωτόγνωρα μεγάλος αριθμός συμπολιτών μας οι οποίοι είναι ακόμα αναποφάσιστοι. Εκείνοι θα κρίνουν το αποτέλεσμα. Είμαι αισιόδοξος, γιατί πιστεύω ότι κανείς δεν θα διακινδυνεύσει την ευρωπαϊκή πορεία της Πατρίδας μας. Θα νικήσουμε».

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos