Τσίπρας: Ιστορική μέρα-Η αξιοπρέπεια επιστρέφει

25 Ιανουαρίου 2015 14:22

«Η ευθύνη ανήκει σε όλους και όλες...Σήμερα είναι μια ιστορική μέρα, η αξιοπρέπεια επιστρέφει» δήλωσε μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Κυψέλη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

«Σήμερα ο ελληνικός λαός καλείται να ολοκληρώσει αυτό το βήμα για την επιστροφή της ελπίδας, τον τερματισμό του φόβου και την επιστροφή της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας στη χώρα...Η ευθύνη ανήκει σε όλους και όλες...Το δίλημμα είναι πιο καθαρό από ποτέ. Ο λαός καλείται να αποφασίσει αν θα επιστρέψει στην Ελλάδα η τρόικα για τα μέτρα που έχει αποφασίσει ο κ. Σαμαράς ή αν από αύριο η χώρα θα διεκδικήσει σε μια σκληρή διαπραγμάτευση την επιστροφή στην αξιοπρέπεια...Είναι ιστορική μέρα, η αξιοπρέπεια επιστρέφει» τόνισε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας σε μια δήλωση που έγινε...μετ' εμποδίων λόγω της παρουσίας μεγάλου αριθμού εκπροσώπων ελληνικών και ξένων ΜΜΕ.

www.ethnos.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos