Χαρδαλιάς από Λάρισα: «Θα πάρουμε όποια μέτρα είναι αναγκαία - Κλείνουν οι λαϊκές αγορές»

10 Απριλίου 2020 17:09

Στην Αθήνα επιστρέφει το κυβερνητικό κλιμάκιο που μετέβη σήμερα στη Λάρισα, προκειμένου να συντονίσουν τις ενέργειες για την αποτροπή της μετάδοσης του κορονοϊού σε μεγάλο αριθμό του πληθυσμού ύστερα από τον εντοπισμό κρουσμάτων στον οικισμό των Ρομά Νέας Σμύρνης Λάρισας.

Το κυβερνητικό κλιμάκιο με επικεφαλής τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά, τον υφυπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο και τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδραείχε διαδοχικές συσκέψεις με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κωνσταντίνο Αγοραστό και τον δήμαρχο Λάρισας Απόστολο Καλογιάννη.

  Εξερχόμενος από τη σύσκεψη ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ανέφερε ότι βρίσκονται σε συντονισμό με την Περιφέρεια και τους δήμους σχετικά με τις ενέργειες που θα προβούν, ενώ για ακόμη μία φορά έστειλε το μήνυμα «Μένουμε Σπίτι».

iefimerida.gr

 

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos