Κώστας Αχ. Καραμανλής: Θα αποζημιωθούν οι κάτοχοι μηνιαίων και ετήσιων καρτών των MMM

12 Απριλίου 2020 14:35

Οι κάτοχοι μηνιαίων και ετήσιων καρτών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς θα αποζημιωθούν για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία του κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο Κ. Καραμανλής.

 

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Μεταφορών σημείωσε ότι η αποζημίωση θα είναι ανάλογη με τη διάρκεια της χρήσης και στον κάτοχο θα επιστραφούν τα ποσά όταν θα ανανεώσει την κάρτα του.

Δίνοντας, μάλιστα, σχετικό παράδειγμα, ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι αν κάποιος αγόρασε μια ετήσια κάρτα που κοστίζει 300 ευρώ κατά την ανανέωσή της θα αφαιρεθεί το ποσό του ενός ή των δυο μηνών που θα διαρκέσει η κρίση, και θα δικαιούνται ένα εκπτωτικό πακέτο.

Σύμφωνα με τον κ. Καραμανλή, έκπτωση 10% θα δοθεί και για την αγορά νέας κάρτας προκειμένου να βοηθηθούν τόσο οι πολίτες όσο και τα έσοδα του ΟΑΣΑ. Ο υπουργός Μεταφορών, είπε επίσης ότι η έκπτωση 10% μπορεί να συνδυαστεί με την αποζημίωση και ο χρήστης να έχει μεγαλύτερα οφέλη.

iefimerida.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos