Κορονοϊός: Μέτρα στήριξης επιχειρήσεων - Μειώσεις φόρων ανακοινώνει ο πρωθυπουργός

18 Αυγούστου 2020 12:55

Εξετάζονται διάφορα σενάρια, είτε με επέκταση μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί είτε με νέα μέτρα, για να ανακουφιστούν επαγγελματίες και εργαζόμενοι


Ηκυβέρνηση θα λάβει μέτρα για την στήριξη των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού τόνισε ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη φετινή ομιλία του τις παραγωγικές τάξεις στη Θεσσαλονίκη θα ανακοινώσει ένα νέο πακέτο μέτρων με μειώσεις φόρων και εισφορών.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ο κύριος Πέτσας αναφέρθηκε επίσης και στα μέτρα που επιβλήθηκαν στον χώρο της εστίασης, υπογραμμίζοντας πως η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής, προηγείται όλων, αλλά -πρόσθεσε- η κυβέρνηση θα στηρίξει όλους όσους έχουν υποστεί οικονομική ζημία από την πανδημία του κορονοϊού.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, εξετάζονται διάφορα σενάρια, είτε με επέκταση μέτρων που έχουν ήδη ληφθεί είτε με νέα μέτρα, για να ανακουφιστούν επαγγελματίες και εργαζόμενοι. Όπως είπε, τα μέτρα αυτά θα θα συζητηθούν σήμερα, Τρίτη, 18 Αυγούστου, σε σύσκεψη η οποία θα γίνει με τον Χρήστο Σταϊκούρα και τον Γιάννη Βρούτση και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης.

Ο Στέλιος Πέτσας αναφερόμενος στην εκταμίευση των χρημάτων για την κάλυψη των αναγκών με την λήψη μέτρων, τόνισε ότι υπάρχει η δυνατότητα να εκταμιευθούν τα απαραίτητα κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης.

ethnos.gr

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos