Κυριάκος Πιερρακάκης: Υποψήφιος στην Α' Αθηνών στις εκλογές του 2023

03 Δεκεμβρίου 2022 13:30

Υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια της Ά Αθηνών θα είναι στις προσεχείς εκλογές ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης.

Με ανάρτησή του στα social media, o υπουργός ζήτησε τη στήριξη των ψηφοφόρων της πρωτεύουσας και δεσμεύτηκε ότι «θα είναι στρατευμένος στην επίλυση των προβλημάτων, αλλά και στην οικοδόμηση και την υλοποίηση των καινοτόμων επιλογών και των σύγχρονων οραμάτων για την Αθήνα του αύριο».

Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος θα είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια της Μαγνησίας.

 Διαβάστε παρακάτω το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης στο Facebook:

«Σε έναν πολυετή κύκλο πολλαπλών προκλήσεων, εργαστήκαμε σταθερά και με συνέπεια γιατί πιστεύαμε πως η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Με Πρωθυπουργό τον Kyriakos Mitsotakis, η χώρα βγήκε οριστικά από μια κρίση διαρκείας και αυτό είναι το πλέον πολύτιμο κεφάλαιο αυτής της τετραετίας που ολοκληρώνεται σε λίγους μήνες.

Σε αυτόν τον καμβά, χτίζουμε και σχεδιάζουμε μια νέα τετραετία, στη διάρκεια της οποίας η οικονομία θα αναπτυχθεί περαιτέρω ώστε η κοινωνία να έχει τη δυνατότητα να εξελιχθεί περισσότερο, να μεταβεί σε μια νέα εποχή και να κατακτά διαρκώς καλύτερα αποτελέσματα σε όλους τους τομείς και για όλους τους πολίτες χωρίς αποκλεισμούς.

Με αυτές τις σκέψεις θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη αρχικά για την επιλογή που έκανε να μου αναθέσει το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης το 2019 και για την εμπιστοσύνη με την οποία συνεχίζει να περιβάλλει τους συνεργάτες μου και εμένα στην συνολική προσπάθεια της κυβέρνησης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του κράτους και της οικονομίας.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos