300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παύλος Πολάκης: Επέστρεψε με φόρα στα πληκτρολόγια, αγνοώντας την προτροπή Τσίπρα για «νηφάλιο λόγο»

19 Μαρτίου 2023 12:01
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παύλος Πολάκης: Επέστρεψε με φόρα στα πληκτρολόγια, αγνοώντας την προτροπή Τσίπρα για «νηφάλιο λόγο»

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Δυναμική επάνοδο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο πρώην Αναπληρωτής Υπουργός και Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Παύλος Πολάκης, καθώς πριν στεγνώσει το μελάνι στην ομόφωνη απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματός του, με την οποία επανέκαμψε στα ψηφοδέλτια, άρχισε να απαντά κατά κόρον στο Twitter.

Ο Παύλος Πολάκης φαίνεται ότι δεν διάβασε το κομμάτι της εισήγησης Τσίπρα στην Πολιτική Γραμματεία του Σαββάτου στο οποίο αναφερόταν ότι «για να κερδίσουμε τις εκλογές δεν αρκεί να έχουμε στόχο να πείσουμε μόνο τα εκλογικά μας ακροατήρια. Και να αβγατίζουμε τους υποστηριχτές μας από την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων. Για να κερδίσουμε τις εκλογές πρέπει να κερδίσουμε και αυτούς που στέκονται κριτικά απέναντί μας. Και ο κόσμος αυτός δεν πείθεται ούτε με κραυγές ούτε με τοξικότητα, αλλά με επιχειρήματα και νηφάλιο πολιτικό λόγο».

Το πρώτο «χτύπημα» Πολάκη μετά την επιστροφή του στα ψηφοδέλτια έγινε μετά την ανάρτηση του δημοσιογράφου, Νίκου Χατζηνικολάου, ο οποίος σχολίασε μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του βουλευτή Χανίων στις εκλογικές λίστες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ πως «ο Πολάκης ζήτησε συγνώμη ΜΟΝΟ από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, για να ξαναμπεί στο ψηφοδέλτιο και να μη χάσει τη βουλευτική ασυλία. Ξέρει ότι έρχονται μηνύσεις και αγωγές για την άθλια στοχοποίηση δημοσιογράφων και δικαστών που διέπραξε και την οποία επαναλαμβάνει στην επιστολή του».

«Περιμένω. ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ!!! Ζητήστε συγγνώμη από το λαό για αυτά που κανετε 13 χρόνια ως «δημοσιογράφοι» και μετά τα ξαναλέμε…» ανταπάντησε ο Βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, με τον κ. Χατζηνικολάου να καταφεύγει πλέον στη Δικαιοσύνη. «Θα τα πούμε στη δικαιοσύνη! Αμετανόητος… Προσχηματική συγνώμη για τα μάτια της κομματικής ηγεσίας και για τη βουλευτική ασυλία και αποζημίωση!», κατέληξε ο γνωστός δημοσιογράφος.

«Καλάθι του μπακαλιάρου» για τον Γεωργιάδη

Ανάμεσα στο φάσμα των σχολίων, στα οποία απάντησε προσωπικά ο Παύλος Πολάκης ήταν και αυτό του Υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη. «Είχα πολλές φορές πει όλο αυτό το διάστημα ότι προσωπικά δεν πιστεύω «ότι ο Τσίπρας θα αφήσει τον Πολάκη… είναι μεταξύ τους όπως το νύχι με το κρέας». Σήμερα απλά ολοκληρώθηκε το θέατρο» ήταν το σχόλιο του Υπουργού Ανάπτυξης αναφορικά με τα τεκταινόμενα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

 «Φτιάξε καλάθι μπακαλιάρου εσύ και βρες δικηγόρους για τότε που θα διευκρινίζουμε τα αδιευκρίνιστα…» ανταπάντησε ο κ. Πολάκης, δίνοντας συνέχεια στο Twitter.

 «Μου είχε περάσει από το μυαλό η ιδέα ότι στην συμφωνία επιστροφής @pavpol2222 [σ.σ. Πολάκη] στον Σύριζα θα του έπαιρναν και τα κινητά, ειδικά τις μεταμεσονύκτιες ώρες…., τελικά έκανα λάθος οπότε έχουμε να δούμε πολλά επεισόδια ακόμη. Κοινώς θα γελάσουμε πολύ με αυτόν…», έγραψε το πρωί της Κυριακής ο κ. Γεωργιάδης.

 Εν τω μεταξύ, «σιγά μην τους κάναμε το χατίρι» ανέφερε ο Παύλος Πολάκης στην πρώτη του ανάρτηση μετά το συγχωροχάρτι του από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, αναφέροντας πως «ΜΑΖΙ για τη μεγάλη ΝΙΚΗ! Πιο ενωμένοι και πιο αποφασισμένοι από ποτέ», για να καταλήξει ότι «η Κρήτη δείχνει πάντα τον δρόμο...».

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κοινή δήλωση του Δημάρχου και της Επάρχου Τήνου για το αποτέλεσμα της δίκης των 71 συμπολιτών μας σχετικά με τις ανεμογεννήτριες
  • Chevron-Hellenic Energy: Κυρώθηκαν οι συμβάσεις Ελλάδας - Chevron για έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων - Μόνο η ΝΔ ψήφισε όλη τη συμφωνία
  • Δίκη Χρυσής Αυγής: Στη φυλακή η Ελένη Ζαρούλια, η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου
  • Πάρος: Πρόσκληση Λογοδοσίας στις 20 Μαρτίου 2026
  • Δημοσκόπηση Opinion Poll: Στις 19,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ με ΠΑΣΟΚ – Τα ποσοστά Καρυστιανού, Τσίπρα και Σαμαρά (Βίντεο)
  • Πάρος, Δημοτικό Συμβούλιο: Δείτε τι αποφασίστηκε για τη μεταφόρτωση και αποθήκευση των αποβλήτων του Δήμου (Βίντεο)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Ανησυχία για την ασφάλεια των...
Καθησυχαστικός ο Στουρνάρας γι... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

kdepap xristougenna 2020

dauwin mobile 1

agnantio new 23

dauwin mobile2

epimelitirio3

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάρτιος 2026 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Στο «φουλ» εργασίες αποκατάστασης ζημιών σε εμβληματικό πεζόδρομο και δρόμο του νησιού (Βίντεο)

Πάρος: Στο «φουλ» εργασίες αποκατάσ...

15 Μαρτίου 2026
ΑΜΕΣ Νηρέας: «Απόβαση» στην Μήλο με αποστολή 70 ατόμων για τέσσερα παιχνίδια!

ΑΜΕΣ Νηρέας: «Απόβαση» στην Μήλο με...

13 Μαρτίου 2026
Πάρος: O Αγροτικός Συνεταιρισμός Πάρου μετείχε στη σημαντική έκθεση FOOD EXPO 2026 (Βίντεο)

Πάρος: O Αγροτικός Συνεταιρισμός Πά...

14 Μαρτίου 2026

Τελευταία Νέα

Σημεία απάντησης Παύλου Μαρινάκη σε επίκαιρη ερώτηση της Νέας Αριστεράς

Σημεία απάντησης Παύλου Μαρινάκη σε...

20 Μαρτίου 2026
Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

Συλλήψεις σε Ρόδο και Κω

20 Μαρτίου 2026
Συμμετοχή ΥΕΘΑ Ν. Δένδια στο 4ο “East Macedonia & Thrace Forum” και συνάντηση με τον Μόνιμο Αντιπρόσωπο των ΗΠΑ στο ΝΑΤΟ Πρέσβη Matthew G. Whitaker (βίντεο)

Συμμετοχή ΥΕΘΑ Ν. Δένδια στο 4ο “Ea...

20 Μαρτίου 2026

MHT 252147

  mit2

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου / Δ.Σ
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2026  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ