Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 - Psts.gr

Η Attica Group, μητρικήεταιρείατων SUPERFAST FERRIES, BLUE STAR FERRIES και HELLENIC SEAWAYS, μειδιαίτερηικανοποίησηανακοινώνειτηδιάκρισήτηςστα CorporateResponsibility Reporting Awards 2022 (CRRA 2022), πουδιοργανώνονταιαπότονοργανισμό Corporate Register Limited, τονμεγαλύτεροοnlineκατάλογοΑπολογισμώνΥπευθυνότηταςδιεθνώς (βάσηδεδομένων 166.531 απολογισμώνπροερχόμενωναπό 24.312 οργανισμούςπαγκοσμίως).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ) ανακοίνωσε στοιχεία για τον αριθμό των Επαγγελματιών Υγείας κατά το 2021. Στους επαγγελματίες υγείας περιλαμβάνονται οι ιατροί, οδοντίατροι, φαρμακοποιοί και φυσικοθεραπευτές. Επιπλέον παρουσιάζονται στοιχεία για τα λειτουργούντα φαρμακεία, που σχετίζονται με τους απασχολούμενους σε αυτά φαρμακοποιούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κατ' ιδίαν συνάντηση στο Λευκό Οίκο είχαν ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν με τον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ενώ λίγο αργότερα παραχώρησαν από κοινού συνέντευξη Τύπου, κατά τη διάρκεια της οποίας ανακοινώθηκε επισήμως το νέο πακέτο βοήθειας προς την Ουκρανία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Σασμός είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές των τελευταίων χρόνων. Σε τηλεθέαση σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα, ενώ το twitter σε κάθε επεισόδιο παίρνει "φωτιά" με τα δεκάδες σχόλια των τηλεθεατών.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ο εμβολιασμός κατά της γρίπης του ενήλικου πληθυσμού κατά την περίοδο 2022-2023, έχει ενσωματωθεί στο νομοσχέδιο του υπουργείου Υγείας που συζητείται σήμερα στην ολομέλεια.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επανέναρξη στα προγνωστικα superleague, με τους «μεγάλους» να έχουν προβάδισμα στις αναμετρήσεις τους.

Ο Άρης έχει κερδίσει δις φέτος τον Λεβαδειακό, μπορεί και τρίτη φορά. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός καθαρίζουν σε Γιάννινα και Νίκαια, πιο εύκολα οι Πειραιώτες, πιο συντηρητικά οι «πράσινοι». Απόδοση πρόκληση ξετρυπώσαμε στο πορτογαλικό Λιγκ Καπ.

175. Λεβαδειακός – Άρης (15:00)

Ξεκίνημα με Σούπερ Λιγκ, που επιστρέφει μετά από τη διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Λεβαδειακός και Άρης συναντήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο ίδιο γήπεδο για το Κύπελλο, με τη φιλοξενούμενη να κερδίζει 2-1. Οι Βοιωτοί πορεύονται με μόλις μία νίκη έως τώρα στο πρωτάθλημα (1-4-8), παραμένοντας χαμηλά στη βαθμολογία. Ο Άρης έχει αήττητο σερί 3-3-0 (επίσημα και μη) και στοχεύει να διατηρηθεί στην πρώτη εξάδα. Έχει καλύτερο υλικό και μπορεί να σημειώσει την 3η φετινή νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό. Το διπλό σε απόδοση 1.73, μπαίνει απλά στο δελτίο μας.

181. ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός (20:00)

Στην ίδια κατηγορία, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δύσκολο έργο απέναντι στον Ολυμπιακό. Προβληματική η παρουσία των γηπεδούχων έως τώρα, έχουν μόλις δύο νίκες μετά από 13 αγωνιστικές. Σήμερα αντιμετωπίζουν και απουσίες. Ο Ολυμπιακός πήγε με το 0-0 κόντρα στην ΑΕΚ στη διακοπή. Έδωσε 4 φιλικά σ’ αυτό το διάστημα, έχοντας απολογισμό 3-1-0. Αναμένεται να δείξει καλύτερη εικόνα στον 2ο γύρο, ώστε να μπορέσει να διεκδικήσει τον τίτλο (στο -12 από την 1η θέση). Το διπλό είναι η πρώτη επιλογή, όμως, είναι χαμηλά, έτσι πρέπει να προστεθεί το Over 1,5 για να φτάσει στο 1.74.

192. Ιωνικός – Παναθηναϊκός (21:30)

Μένουμε Ελλάδα και πάμε στη Νίκαια. Ο Ιωνικός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό εν μέσω κακού κλίματος. Με μία νίκη έως τώρα στο πρωτάθλημα (1-4-8), ενώ υπέστη βαριά ήττα 7-0 προ ημερών σε φιλικό από τον ΟΦΗ. Στο «μένω – φεύγω» ο τεχνικός Σπανός. Το… κλικ της σεζόν έως τώρα ο Παναθηναϊκός. Μοναδικός αήττητος της λίγκας (12-10-), παίζει «τόσο – όσο», διατηρώντας απόσταση ασφαλείας (+8) από τη 2η θέση. Μαζεύτηκαν προβλήματα για τους «πράσινους» (Γκάνεα, Σένκεφελντ, Βέρμπιτς, Αϊτόρ), ωστόσο υπάρχουν αντικαταστάτες στο ρόστερ. Εφικτό το να εμφανιστεί το διπλό, αυτός όμως γίνεται πιο δελεαστικό (στο 2.10) με το Under 3,5 από δίπλα.

216. Πόρτο – Ζιλ Βισέντε (22:15)

Κλείνουμε με Λιγκ Καπ Πορτογαλίας (νοκ άουτ ματς, με πέναλτι, σε περίπτωση ισοπαλίας). Η Πόρτο ήταν καλύτερη στον 1ο όμιλο, τερμάτισε στην 1η θέση και προκρίθηκε στα προημιτελικά. Με αήττητο σερί 7-2-0, εντός έδρας δεν χαρίζεται στους αντιπάλους της. Εουστάκιο, Πέπε, Σανουσί οι απουσίες της. Η Ζιλ Βισέντε μάζεψε 7 βαθμούς στον 5ο όμιλο και τερμάτισε πρώτη. Με σερί 2-1-0, αλλά πολύ κακό απολογισμό στα ματς με τους «δράκους» (0-1-6). Δεν πρόκειται όμως να πέσει αμαχητί στο «Ντραγκάο», έτσι κλίνουμε προς τα γκολ και το G/G &Over 2,5, που πληρώνει και μάλιστα πολύ καλά (στο 2.62).

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Η πρόσφατη απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ (2/12/22), έκρινε ως αντισυνταγματικές τις διατάξεις των νόμων 4623/19 και 4625/19 που ψήφισε η κυβέρνηση της ΝΔ, με τους οποίους στο όνομα της κυβερνησιμότητας έδωσε ετσιθελικά τεχνητή πλειοψηφία στην παράταξη του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Μουντιάλ 2022 τελείωσε και η Super League επιστρέφει στη δράση!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το μουντιάλ του Κατάρ μας χάρισε αλησμόνητες στιγμές, είχε όμως και αρνητικούς πρωταγωνιστές.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Μουντιάλ τελείωσε και το ποδόσφαιρο επανέρχεται σε όλη την Ευρώπη σε κανονικούς ρυθμούς, καθώς επαναρχίζουν τα Εθνικά πρωταθλήματα.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos