Αναταράξεις στο ΠΑΣΟΚ: Χαριλάου Τρικούπη εναντίον Λοβέρδου - «Πολιτικά παράδοξο να έχει ίδιες αγωνίες με Οικονόμου και Σκέρτσο»

23 Μαρτίου 2023 17:12

«Φωτιές» άναψε στη Χαριλάου Τρικούπη μια δήλωση του Ανδρέα Λοβέρδου, με αφορμή την χθεσινή συνέντευξη του Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε με νόημα ότι «όταν πάμε στις εκλογές και απορρίπτουμε πρόσωπα, πρέπει και να προτείνουμε πρόσωπα, για να έχουν ξεκάθαρη εικόνα οι πολίτες». Αυτό ερμηνεύτηκε από την ηγεσία του κόμματος ως μια… μπηχτή προς τον κ. Ανδρουλάκη, ο οποίος έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει κυβέρνηση συνεργασία με τον Κ. Μητσοτάκη ή τον κ. Τσίπρα στη θέση του πρωθυπουργού. Την ίδια ώρα, πάντως, ο κ. Λοβέρδος ανέφερε πως είναι στη “διακριτική ευχέρεια” του κ. Ανδρουλάκη να πει πριν από τις εκλογές ποιον προτείνει για πρωθυπουργό και πρόσθεσε πως «το ΠΑΣΟΚ έχει αρχηγό, άρα όποιος το ψηφίζει, το ψηφίζει για να είναι και ηγέτης της χώρας».

Απαντώντας η Χαριλάου Τρικούπη σήκωσε το γάντι στον Α. Λοβέρδο υπογραμμίζοντας ότι είναι «πολιτικά παράδοξο ο Α. Λοβέρδος να έχει κοινές αγωνίες με τον Γ. Οικονόμου και τον Α. Σκέρτσο».

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos