Γ. Ραγκούσης: Συμφωνώ με το ερωτηματολόγιο του κ. Κασσελάκη – Το συνέδριο εφαλτήριο για νέα εξωστρεφή δράση

22 Φεβρουαρίου 2024 01:06

Στο παρασκήνιο της θυελλώδους συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ και τις εύθραυστες εσωκομματικές ισορροπίες ενόψει του συνεδρίου την Πέμπτη, αναφέρθηκε ο κ. Γιάννης Ραγκούσης μέλος της ΠΓ του κόμματος μιλώντας στο αναλυτικό δελτίο ειδήσεων του ΕΡΤNEWS και τον Απόστολο Μαγγηριάδη.

«Σέβομαι την απόφαση του κ. Γαβριηλίδη. Ο καθένας μας έχει κάνει τις επιλογές του» σχολίασε ο κ. Ραγκούσης για την επιλογή του κ. Γαβριηλίδη να επιστρέψει στην ενεργό πολιτική σκηνή με τη Νέα Αριστερά.

«Εμείς έχουμε εκλέξει δημοκρατικά τον κ. Κασσελάκη από τη διαδικασία που προβλέπει το καταστατικό μας για μια πλήρη θητεία. Αυτό δεν αμφισβητείται από κανένα.

Αυτή τη στιγμή αυτό που προέχει για μας είναι να βάλουμε τα δυνατά μας, να μην έχουμε ένα κακό αποτέλεσμα. Και ο χρόνος υπάρχει. Είναι πολύς ο χρόνος αυτός που υπάρχει μπροστά μας. Σας έλεγα προηγουμένως ότι αυτό που είπαμε απλώς και συμφωνήσαμε όλοι σε αυτό, ομόφωνα, αν θέλετε, στο τέλος αυτή η προσέγγιση είναι ότι προφανώς, όπως σε όλο τον κόσμο θα συνέβαινε σε αντίστοιχη περίπτωση σε όλα τα κόμματα του κόσμου, εμείς θα αξιολογήσουμε το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών ακόμα κι αν αυτό είναι καλό. Δε σημαίνει ότι και τότε δεν θα υπάρχουν αδυναμίες. (…) Στόχος μας να κρατήσουμε τη 2η θέση» υπογράμμισε μεταξύ άλλων.

«Νομίζω ότι πάμε σε ένα συνέδριο που πραγματικά μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για μια νέα εξωστρεφή δράση που πρέπει να έχουμε μετά τη λήξη του».

Στη συνέχεια διευκρίνισε ότι συμφωνεί «απόλυτα με το ερωτηματολόγιο του κ. Κασσελάκη» ενώ σχετικά με το πώς περιμένει να κινηθεί ο Αλέξης Τσίπρας στο συνέδριο ανέφερε: «Να κάνει ο, τι κρίνει σωστό».

ertnews.gr

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos