ΣΥΡΙΖΑ: Πρόγευση εμφυλίου στην ψηφοφορία για εκλογή προέδρου του συνεδρίου - Κέρδισε ο εκλεκτός του Κασσελάκη

22 Φεβρουαρίου 2024 01:04

Με ψηφοφορία ολοκληρώθηκε πριν λίγο η πρόταση για την εκλογή του Προέδρου του 4ου Συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, που ξεκινά αύριο.

Με το… καλημέρα, τάσεις και φράξιες έδειξαν τα δόντια τους, αφού η ψηφοφορία έλαβε χώρα σήμερα στην συνεδρίαση της Κεντρικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου (ΚΟΕΣ), η οποία διακόπηκε χθες επεισοδιακά.

Συγκεκριμένα, η εισήγηση των Γραμματέων ήταν να τεθεί Πρόεδρος του Συνεδρίου ο Πάνος Ρήγας με την στήριξη του Στέφανου Κασσελάκη και της ομάδας στελεχών που πρόσκειται στον Νίκο Παππά, αλλά παρενέβη χθες ο Χρήστος Σπίρτζης, προτείνοντας για Πρόεδρο τον «πασοκογενή», Νίκο Μαδεμλή, προκειμένου να σηματοδοτήσει το άνοιγμα στην Κεντροαριστερά.

Τελικά έγινε ψηφοφορία όπου επικράτησε ο κ. Ρήγας του κ. Μαδεμλή με 24-14 ψήφων, με τον κ. Μαδεμλή να συγκεντρώνει το 30% του σώματος, με δεδομένο ότι είχε τη στήριξη και της ομάδας που πρόσκειται στον Διονύση Τεμπονέρα, η οποία ήθελε συναινετική εκλογή Προέδρου από τα μέλη του προεδρείου, κάτι που δεν έγινε αποδεκτό.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos