Επιστρέφει εκτάκτως από τα Χανιά ο Κασσελάκης και συγκαλεί ΚΟ αύριο το απόγευμα

26 Αυγούστου 2024 15:38

Αύριο το απόγευμα στις 6 συγκαλεί την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η ΚΟ συγκαλείται την ώρα που οι τόνοι στο εσωτερικό της Κουμουνδούρου έχουν ανέβει σε υψηλά επίπεδα. Σημειώνεται πως η τελευταία φορά που συνεδρίασε η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ ήταν πριν κλείσει η Βουλή, την ημέρα της διαγραφής του Παύλου Πολάκη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης συγκαλεί την ΚΟ, με αφορμή την έναρξη της νέας κοινοβουλευτικής περιόδου και τον προγραμματισμό των δράσεων του ΣΥΡΙΖΑ.

Νωρίτερα σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκης με ανάρτησή του στο Χ κάλεσε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να ρίξουν τους τόνους. «Παροτρύνω όλες και όλους να κατευνάσουν τους τόνους και να μην τροφοδοτούν τα συστημικά ΜΜΕ, που βασίζονται στη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ για τα συμφέροντά τους. Και, συγχρόνως, καταδικάζω οποιοδήποτε bullying διαδικτυακά ή διά ζώσης, στην τηλεόραση ή στη Βουλή, στο γήπεδο ή στο σπίτι. Δεν νοείται να στοχοποιούνται συμπολίτες μας για αναπηρία, για τη φυσική εμφάνισή τους, για τον προσανατολισμό τους, για την καταγωγή τους κ.ο.κ. Όσοι παραβιάζουν αυτές τις αξίες, που τις κρατώ ακράδαντα μέσα μου, δεν με εκπροσωπούν», έγραψε μεταξύ άλλων.

Μάλιστα καταδίκασε οποιοδήποτε μορφή bullying, κάνοντας έμμεση αναφορά στα όσα κατήγγειλε η βουλευτής Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Οι καταγγελίες της Κατερίνας Νοτοπούλου
Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατήγγειλε επιθέσεις από τρολ του ΣΥΡΙΖΑ στα social media που δεν σέβονται ούτε το πρόβλημα υγείας της.
Η κυρία Νοτοπούλου πριν λίγες ημέρες δήλωσε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη ότι «δεν επιμένει στην ενότητα αλλά στον διχασμό». Μάλιστα, ερωτηθείσα σχετικά, είπε: «Έχετε ξαναδεί πρόεδρο κόμματος να στοχοποιεί στελέχη και βουλευτές του;».

Η κυρία Νοτοπούλου κατήγγειλε σήμερα ότι δέχεται επίθεση από τρολ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε printscreen από τις επιθέσεις. Ένα από τα σχόλια αναφέρει χαρακτηριστικά: «Υπάρχει άνθρωπος που ψηφίζει αυτό το νευρωτικό πλάσμα με την περίεργη φωνή;».

Απαντώντας στην επίθεση, η κ. Νοτοπούλου τόνισε: «Δέχτηκα και δέχομαι μπούλινγκ για τον τρόπο ομιλίας μου, απόρροια της δυσκολίας που αντιμετωπίζω χρόνια με τη βαρηκοΐα μου. Λυπάμαι για το επίπεδο και την κατάντια των δήθεν "δικαιωματιστών" που βάλλουν ανοιχτά κατά της συμμετοχής στην πολιτική ατόμων με χρόνιο νόσημα και αναπηρία».

Την Παρασκευή ορκίζεται η Πόπη Τσαπανίδου
Με την έναρξη της συνεδρίασης της Βουλής, την ερχόμενη Τετάρτη, θα ανακοινωθεί στο Σώμα η παραίτηση του Όθωνα Ηλιόπουλου από το βουλευτικό αξίωμα. Την Παρασκευή αναμένεται να δώσει τον οριζόμενο από το Σύνταγμα όρκο, το πρόσωπο που θα καταλάβει τη βουλευτική έδρα, στη θέση του κ. Ηλιόπουλου.
Πρώτη επιλαχούσα του ψηφοδελτίου επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είναι η Πόπη Τσαπανίδου, η οποία έως αυτή την ώρα αυτή δεν έχει δημοσίως δηλώσει κώλυμα ή άρνηση, για την ανάληψη της βουλευτικής ιδιότητας. Σύμφωνα με όσα ορίζει το Σύνταγμα και η εκλογική νομοθεσία για την πλήρωση της βουλευτικής έδρας, κυρία Τσαπανίδου θα ενημερωθεί επισήμως από τη Βουλή, την Τετάρτη.

Οι κινήσεις του Παύλου Πολάκη
Οπως όλα δείχνουν η μομφή κατά του Στέφανου Κασσελάκη φαίνεται πως είναι μονόδρομος για τον Παύλο Πολάκη μετά και τη διαγραφή του βουλευτή Χανίων από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Η διαγραφή του ήταν casus belli και δεν χωράει καμία έκπτωση από την πλευρά του, ούτε και σκοπεύει να βάλει νερό στο κρασί του, διαμηνύουν άνθρωποι που γνωρίζουν τις προθέσεις του κ. Πολάκη.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos