300x250 eautos 1

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με έξι υπουργούς στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μητσοτάκης, ενόψει ΔΕΘ -Παρουσιάζεται το erga.gov.gr, μπαράζ συναντήσεων

27 Αυγούστου 2024 08:14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΕΘ
  • ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ
  • ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ
  • ΥΠΟΥΡΓΟΙ
Με έξι υπουργούς στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Μητσοτάκης, ενόψει ΔΕΘ -Παρουσιάζεται το erga.gov.gr, μπαράζ συναντήσεων

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Ένα μίνι υπουργικό συμβούλιο θα πραγματοποιηθεί σήμερα στη Θεσσαλονίκη κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην πόλη για την προετοιμασία της παρουσίας του στη ΔΕΘ και την εκδήλωση για την Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή Ανάπτυξη.

Ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και επιμελητήρια, στις οποίες θα συζητήσει τα θέματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη και τα όσα θα πει στην ομιλία του για τα έργα και τις παρεμβάσεις που σχεδιάζονται από την κυβέρνηση.

Τον Νοέμβριο παραδίδεται στη κυκλοφορία το Μετρό Θεσσαλονίκης
Το Νοέμβριο θα δοθεί σε λειτουργία το μετρό της πόλης, ύστερα από περιπέτειες δεκαετιών, ενώ ήδη προχωρούν τα έργα για το flyover. Στόχος είναι το μέρισμα ανάπτυξης «να κατανέμεται αναλογικά και ομοιογενώς και στην περιφέρεια, διότι είναι ζητούμενο η περιφερειακή ανάπτυξη και αποκέντρωση», όπως σημειώνουν κυβερνητικά στελέχη.

Παρουσιάζεται η ψηφιακή πλατφόρμα erga.gov.gr
Παράλληλα, θα παρουσιαστεί στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης η ψηφιακή πλατφόρμα για τα περιφερειακά σχέδια ανάπτυξης erga.gov.gr. Μέσα από αυτήν θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη σε όλα τους τα στάδια και «άρα αυξάνεται η λογοδοσία προς τους πολίτες και η διαφάνεια, ενώ θα αποτυπώνεται και ο στόχος της διπλής σύγκλισης, αυτής της Ελλάδας με την Ευρώπη και της Περιφέρειας με την Αττική», σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Ποιοι θα συνοδεύουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη
Τον κ. Μητσοτάκη θα συνοδεύουν ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος, ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας, ο  υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θόδωρος Σκυλακάκης, ο υπουργός Εσωτερικών Θόδωρος Λιβάνιος και η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, μαζί με τους αρμόδιους υφυπουργούς.

Οι εξαγγελίες του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ
Ως προς τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη από το βήμα της ΔΕΘ στην κυβέρνηση επιμένουν ότι αυτές θα είναι λελογισμένες και εντός των δημοσιονομικών πλαισίων, όπως έχει γράψει το iefimerida.gr. «Δεν θα δούμε έναν πρωθυπουργό να βγάζει ένα καλάθι, να τα δίνει όλα, όπως έχουμε ακούσει στο παρελθόν, υποθηκεύοντας το μέλλον των επόμενων γενεών», δήλωσε χθες ο Παύλος Μαρινάκης, δίνοντας το στίγμα των κυβερνητικών προθέσεων. Αντιθέτως, στο Μέγαρο Μαξίμου μιλούν για «μια ΔΕΘ «δουλειάς», που λαμβάνει υπόψη τις δημοσιονομικές παραμέτρους και παράλληλα τα ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες και πρέπει να επιλυθούν».

Περιγράφοντας το περιεχόμενο της πρωθυπουργικής ομιλίας, οι ίδιες πηγές, μιλούν για συνέχιση των μεταρρυθμίσεων με σαφές κοινωνικό αποτύπωμα. Η επόμενη τριετία μέχρι τις κάλπες του 2027 δεν έχει κάποια εκλογική διαδικασία και εκτιμούν ότι έχουν το περιθώριο να προχωρήσουν στην υλοποίηση του κυβερνητικού προγράμματος χωρίς περισπασμούς και αναβολές.

«Στο τέλος αυτής της διαδρομής θα κριθούμε από τους πολίτες για την υλοποίηση ή μη των δεσμεύσεων που αναλάβαμε το 2023», όπως σημειώνουν κυβερνητικά στελέχη. Ο κ. Μητσοτάκης σκοπεύει να κάνει έναν απολογισμό του τι συνέβη τον τελευταίο χρόνο, από την προηγούμενη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, δίνοντας έμφαση στις μεταρρυθμίσεις οι οποίες έγιναν στην Παιδεία, στην Υγεία, τη Δικαιοσύνη και την Οικονομία.

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
  • Εκτύπωση
  • E-mail
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Μητσοτάκης σε αγρότες: Ναι στον διάλογο, αλλά όχι στο παράλογο
  • Μητσοτάκης για αγρότες: Ναι στον διάλογο, όχι στην ταλαιπωρία της κοινωνίας (Βίντεο)
  • Μητσοτάκης: Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στο Λοριάν όπου σήμερα υψώνεται η σημαία μας στη φρεγάτα Belharra (βίντεο)
  • Μητσοτάκης σε Τασούλα: Πιστεύω ότι αγρότες θα απομακρυνθούν σύντομα από τα μπλόκα
  • Μητσοτάκης: Επιστροφή δύο ενοικίων για εκπαιδευτικούς, νοσηλευτές, γιατρούς στην επαρχία, νέοι περιορισμοί στο AirBnb και ανακαινίσεις με επιδότηση 90%
  • To βίντεο Μητσοτάκη στο TikTok από το μπλόκο της τροχαίας στη Σταδίου
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:
« Επιστρέφει εκτάκτως από τα Χαν...
Η Αθηνά Λινού έστειλε εξώδικο... »
επιστροφή στην κορυφή

kdepap xristougenna 2020

gerolykoi poster 300x250

deyap xristougenna2024

agnantio new 23

banneraki

Epimelitirio

kdepap xristougenna 2020

regional 23 regional 21 regional 19  

Ημερολόγιο άρθρων

« Δεκέμβριος 2025 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

logo2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 

 

Δημοφιλή Νέα

Πάρος: Τραγούδησαν τα κάλαντα στο Αστυνομικό Τμήμα για καλό σκοπό – Μια υπέροχη φιλανθρωπική πρωτοβουλία (Βίντεο)

Πάρος: Τραγούδησαν τα κάλαντα στο Α...

18 Δεκεμβρίου 2025
Πάρος: Αυτός είναι ο νέος δημοτικός σύμβουλος στη θέση της παραιτηθείσας κας. Παυλάκη –Τον καλωσόρισε το Δ.Σ. (Βίντεο)

Πάρος: Αυτός είναι ο νέος δημοτικός...

20 Δεκεμβρίου 2025
Πάρος, Δημοτικό Συμβούλιο: Διχασμός και ένταση ακόμα και στο εσωτερικό των δημοτικών παρατάξεων για τις κάμερες στα Σχολεία (Βίντεο)

Πάρος, Δημοτικό Συμβούλιο: Διχασμός...

16 Δεκεμβρίου 2025

Τελευταία Νέα

Θαλάσσιες διακομιδές από το λιμάνι της Τήνου

Θαλάσσιες διακομιδές από το λιμάνι...

23 Δεκεμβρίου 2025
Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για παράνομη προμήθεια, μεταφορά και κατοχή εκρηκτικών υλών στην Κάλυμνο

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για παρ...

23 Δεκεμβρίου 2025
Δήμος Πάρου: Ολοκλήρωση δωρεάν διάθεσης ξυλείας σε δικαιούχους δημότες

Δήμος Πάρου: Ολοκλήρωση δωρεάν διάθ...

23 Δεκεμβρίου 2025

MHT

 

 

 

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Επωνυμία: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Τίτλος: Parianostypos.gr
Έδρα: Καμάρες Πάρου
Νομική Μορφή: Ατομική Επιχείρηση
ΑΦΜ: 073773093 – ΔΟΥ: Πάρου
Τηλ: 6945436561
Email:  [email protected] - [email protected]
Ιδιοκτήτης : Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Νόμιμος Εκπρόσωπος: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Διευθυντής Σύνταξης: Ανδρέας Μπελεγρής
Διαχειριστής: Αναστάσιος Σκαραμαγκάς
Δικαιούχος Domain Name:  Αναστάσιος Σκαραμαγκάς

Goto Top
  • Διαφήμιση
  • Όροι Χρήσης / Πολιτική Απορρήτου
  • Επικοινωνία

 


Copyright © 2009 - 2025  AskNet.
Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Το περιεχόμενο των σελίδων αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Asknet και απαγορεύεται η αναδημοσίευσή του.

  • ΑΡΧΙΚΗ
    • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ - ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ
    • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΡΟΗ
  • ΠΑΡΟΣ - ΑΝΤΙΠΑΡΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΠΛΟΙΩΝ
    • ΧΑΡΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ
    • ΚΑΙΡΟΣ - ΠΡΟΓΝΩΣΗ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ - ΑΙΓΑΙΟ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • LIFESTYLE
  • ΚΟΣΜΟΣ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
    • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
    • ΜΠΑΣΚΕΤ
    • ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ
    • ΣΤΟΙΧΗΜΑ
  • WEB TV
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ